Dansk fodboldstjerne overfaldet i eget hjem

Peter Løvenkrands fik stjålet et dyrt ur, da han blev overfaldet foran sit hjem

Løvenkrands er blevet røvet (Foto: Polfoto)
Løvenkrands er blevet røvet (Foto: Polfoto)

Et diamant-ur til en værdi af 30.000 pund (ca. 250.000 danske kroner) var udbyttet for to unge røvere, da de overfaldt den danske fodboldspiller Peter Løvenkrands foran hjemmet i Birmingham torsdag i sidste uge.

De to overfaldsmænd gik til angreb på den tidligere danske landsholdsspiller, da han parkerede sin bil foran hjemmet. De tvang det hundedyre Hublot-ur af armen på danskeren og forsøgte samtidig også at hive danskerens vielsesring af hans finger - uden held, hvorpå de stak af.

- Det var et skræmmende overfald. Uret, der blev stjålet, er meget unikt, og vi vil bede enhver, der bliver tilbudt uret, om at kontakte os med det samme, siger politiinspektør Andrew O'Keeffe fra det engelske politi. Det skriver BBC.

Overfaldsmændene bliver beskrevet som sidst i deres teenageår eller i starten af 20'erne, men de havde hætter på under overfaldet og kunne derfor ikke umiddelbart identificeres.

- Man er da rystet efter sådan en episode. Jeg synes, det værste er, at det sker klokken 14.00 om eftermiddagen foran ens hus. Jeg har det godt, og der er ikke sket mig noget, men det er da noget, der har rystet hele familien, forklarer Peter Løvenkrands til sporten.dk.

33-årige Løvenkrands skiftede til Birmingham fra Newcastle i sommers.

1 af 2 Uret, der blev stjålet fra Løvenkrands (Foto: Polfoto)
2 af 2 Løvenkrands er blevet røvet (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere