Dansker får fire-årig kontrakt i Championship

Den 17-årige dansker Philip Billing har fået en professionel kontrakt med Championship-klubben Huddersfield mindre end et år efter skiftet fra Esbjerg

Philip Billing skiftede i januar Esbjerg ud med Championship-klubben Huddersfield, og nu har den 17-årige dansker gjort sig fortjent til en professionel kontrakt i den engelske klub. Således skriver Huddersfield på deres hjemmeside, at Billing har fået en kontrakt frem til sommeren 2017 med option på et år mere.

- Det er vigtigt for klubben at sikre fremtiden for vores lovende ugne spillere, og vi glæder os over, at Philip har underskrevet denne kontrakt. Philip viser stort potentiale som spiller, og han har succesfuldt klaret springet fra sit hjem i Danmark til livet i England. Og det fortjener han kredit for.

- Philip har mange egenskaber, men som alle andre unge spillere, skal han fortsætte med at udvikle sig og fortsætte med at arbejde hårdt med klubbens trænerstab på U/18 og U/21-holdene, siger akademitræner Mark Lillis.

Philip Billing imponerede i Huddersfield under et 10 dages træningsophold, inden Championship-klubben hentede ham til England på en ungdomskontrakt, der altså nu er blevet vekslet til en professionel kontrakt. Billing er central midtbanespiller og har imponeret på Huddersfields U/18-hold og har derfor allerede fået debut på U/21-holdet.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time