Dansker får fire-årig kontrakt i Championship

Den 17-årige dansker Philip Billing har fået en professionel kontrakt med Championship-klubben Huddersfield mindre end et år efter skiftet fra Esbjerg

Philip Billing skiftede i januar Esbjerg ud med Championship-klubben Huddersfield, og nu har den 17-årige dansker gjort sig fortjent til en professionel kontrakt i den engelske klub. Således skriver Huddersfield på deres hjemmeside, at Billing har fået en kontrakt frem til sommeren 2017 med option på et år mere.

- Det er vigtigt for klubben at sikre fremtiden for vores lovende ugne spillere, og vi glæder os over, at Philip har underskrevet denne kontrakt. Philip viser stort potentiale som spiller, og han har succesfuldt klaret springet fra sit hjem i Danmark til livet i England. Og det fortjener han kredit for.

- Philip har mange egenskaber, men som alle andre unge spillere, skal han fortsætte med at udvikle sig og fortsætte med at arbejde hårdt med klubbens trænerstab på U/18 og U/21-holdene, siger akademitræner Mark Lillis.

Philip Billing imponerede i Huddersfield under et 10 dages træningsophold, inden Championship-klubben hentede ham til England på en ungdomskontrakt, der altså nu er blevet vekslet til en professionel kontrakt. Billing er central midtbanespiller og har imponeret på Huddersfields U/18-hold og har derfor allerede fået debut på U/21-holdet.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen