TV: Dagens skøreste scoring?

Leicester og Kasper Schmeichel fik revanche over Watford lørdag blandt andet med Chris Woods heldige mål

Manuel Almunia ærgrer sig i forgrunden, mens Leicesters spiller jubler. (Foto: PA Photos)
Manuel Almunia ærgrer sig i forgrunden, mens Leicesters spiller jubler. (Foto: PA Photos)

The Championship-opgøret mellem Watford og Leicester City fik lørdag eftermiddag en lidt utraditionel åbning med Chris Woods scoring efter 10 minutter.

Optimistisk var den newzealandske angriber løbet frem mod Watford-keeper Manuel Almunia, der havde fået bolden trillet tilbage, men Wood havde nok ikke regnet med, at han en brøkdel af et sekund senere ville få bolden lige i ansigtet.

Og endnu mindre havde han regnet med, at bolden efterfølgende ville gå i mål.

Men ikke desto mindre var det præcis, hvad der skete. Det må have gjort godt gammeldags avavav på Wood at få bolden tordnet i fjæset på så få meters afstand. Men det var ikke at se på ham. I stedet rakte han forundret armene i vejret i jubel, inden holdkammeraterne overfaldt ham.

Se også: TV: Se årets vildeste mål i Premier League

Siden øgede franske Anthony Knockaert og Lloyd Dyer til slutresultatet.

Og dermed fik Leicester, der i øvrigt havde danske Kasper Schmeichel på mål, en herlig revanche mod Watford, der i foråret sendte Leicester ud af kvalifikationen til Premier League.

Mange vil huske den vanvittige afslutning på oprykningssemifinalen, hvor Leicester først brændte et straffespark langt inde i overtiden, hvorefter Watford løb op og scorede sejrsmålet i den anden ende.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere