Leeds-legende: Jeg vil købe klubben

Sydafrikanske Lucas Radebe er gået sammen med en gruppe af investeringsfolk om at købe Leeds United

Lucas Radebe med den olympiske flamme forud for OL i Athen i 2004. (Foto: AP)
Lucas Radebe med den olympiske flamme forud for OL i Athen i 2004. (Foto: AP)

Fra 1994 til 2005 var sydafrikanske Lucas Radede en elsket figur i Leeds United, hvor han med sine kvaliteter foran eget mål var med til at forhindre modstanderne i at score. Siden 2005 har man ikke hørt meget til den tidligere landsholdsspiller, men nu er han igen kommet på banen.

Lucas Radebe bekræfter nemlig på sin hjemmeside, lucasradebe.com, at han forsøger at købe Leeds United, der frister en tilværelse i Englands næstbedste række.

- På baggrund af den seneste tids spekulationer kan jeg bekræfte, at jeg er en del af et konsortium, som har tilkendegivet en indledende interesse i at overtage en del af Leeds United Football Club. Vi håber at kunne fortsætte vores diskussioner med de nuværende aktieholdere og den nuværende bestyrelse, skriver Radebe på sin hjemmeside og fortsætter:

- Leeds United har en speciel plads i mit hjerte. Siden jeg trak mig tilbage, har jeg overvejet, hvordan jeg kunne blive involveret i klubben, skriver Radebe.

Lucas Radebe skriver, at hans mål med Leeds vil være at få klubben tilbage i Premier League, hvor den ifølge ham hører til.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere