Han er anholdt for engelsk matchfixing

DJ Campbell er blandt seks mand i England, der er blevet anholdt under mistanke for matchfixing

DJ Campbell er anholdt og mistænkt for matchfixing. (Foto: PA)
DJ Campbell er anholdt og mistænkt for matchfixing. (Foto: PA)

En stor matchfixing-skandale skyller henover engelsk fodbold, og nu når den nye højder. Avisen Sun on Sunday har fremskaffet skjulte optagelser fra en journalist under dække, og de viser den tidligere nigerianske landsholdsspiller Sam Sodje fortælle om sin indblanding i ulovlige spil.

Se også: Avis: Spiller modtog kvart million for gult kort

Den forhenværende Portsmouth-spiller hævder i videoen, at han fik rødt kort i sidste sæsons Championship, hvilket han blev betalt 70.000 pund - godt 625.000 kroner - for. Han fortæller også, at han kender nuværende spillere, der er villige til at trække gule og røde kort mod et klækkeligt beløb, og at han kan ordne kampe til sommerens VM. 

En af de spillere, som Sodje omtaler, er DJ Campbell, som er blandt de seks mand, som er blevet anholdt i sagen. Blackburn bekræfter på sin hjemmeside, at angriberen er i politiets varetægt.

Se også: Tre matchfixere erkender skyld

- Oven på rapporterne i de nationale medier kan Blackburn Rovers bekræfte, at angriber DJ Campbell er blevet anholdt. Klubben vil ikke kommentere yderligere på det, der nu er et juridisk anliggende, skriver de om den tidligere Blackpool- og Queens Park Rangers-spiller.

Sky Sports skriver, at Sam Sodje angiveligt også er blevet anholdt, ligesom Oldham-spilleren Christiano Montano er det, efter han på føromtalte skjulte optagelser indvilliger i at få et gult kort mod betaling.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer