Ny Tottenham-rival til Laudrup: Chelsea-ikon takker af i Watford

Efter kun 18 måneder som Watford-manager har italieneren Gianfranco Zola fået nok. Han kvitter jobbet og er dermed ledig på markedet

Gianfranco Zola er nu fortid i Watford, efter han mandag sagde sin stilling som manager op. (Foto: AP)
Gianfranco Zola er nu fortid i Watford, efter han mandag sagde sin stilling som manager op. (Foto: AP)

For seks måneder siden var Watford tæt på at rykke op i Premier League, men playoff-finalen blev tabt til Crystal Palace.

I denne sæson går det skidt for Watford i den næstbedste engelske fodboldrække, og det får nu manager Gianfranco Zola til at forlade sit job.

Se også: Laudrup brandvarm hos Spurs

- Jeg skriver dette i dag med et tungt hjerte og efter mange overvejelser for at fortælle jer, at jeg har sagt op, skriver den 47-årige italiener blandt andet i et åbent brev på klubbens hjemmeside.

Fra 1996 til 2003 spillede Zola for Chelsea, og den tidligere offensivspiller var en yderst populær herre i Chelsea på grund af sine mange mål og flair på banen.

Se også: Eriksens træner fyret efter ydmygelse

Watford er i øjeblikket på en skuffende 13.-plads i The Championship, som den næstbedste række hedder. Efter weekendens nederlag til bundholdet Sheffield Wednesday lyder facit, at de seneste fem hjemmekampe er tabt. og Watford ligner bestemt ikke en klub, der kan rykke op i denne sæson.

- Denne beslutning er ikke taget i al hast. Efter lørdagens kamp gjorde jeg det klart, at jeg havde behov for at tænke over tingene natten over, og det er præcis, hvad jeg har gjort, skriver Zola.

Se også: Spansk topklub fyrer træneren

- Jeg må placere Watford i første række af mine tanker, og det er derfor, jeg har taget denne beslutning. Jeg føler, at det er i holdets bedste interesse, at en ny person får chancen for at skaffe den succes, vi alle har håbet på og arbejdet hårdt for.

Zola har tidligere været manager i Premier League for West Ham, og efter at trænersædet i Tottenham mandag er blevet ledigt, spekuleres der allerede i, hvorvidt italieren kan være på vej til at tage over på White Hart Lane og dermed tage en ny tørn som Premier League-manager.

0 kommentarer
Vis kommentarer