Schmeichel har kurs mod Premier League

Torsdagens resultater flaskede sig fordelagtigt for Kasper Schmeichel og Leicester, der nu indtager førstepladsen i The Championship

Kasper Schmeicel og Leicester City har kurs mod Premier League. (Foto: PA Photos)
Kasper Schmeicel og Leicester City har kurs mod Premier League. (Foto: PA Photos)

Der er lang vej endnu, men Kasper Schmeichel og holdkammeraterne fra Leicester City har sat kursen mod oprykning og kan meget vel fejre nytår på førstepladsen i den næstbedste engelske række.

Her befinder Leicester City sig inden årets sidste runde, efter holdet torsdag besejrede Reading med 1-0 på egen bane, alt imens de nærmeste konkurrenter i toppen af tabellen snublede.

Se også: Schmeichel kobles til Newcastle

Kasper Schmeichel har igen i denne sæson været fremhævet som et af sit mandskabs vigtigste profiler, og igen i opgøret mod Reading indtog danskeren en hovedrolle.

Således diskede keeperen, med det forpligtende navn, op med en superredning, da gæsternes Royston Drenthe var tæt på at udligne med et frisparksforsøg i anden halvleg.

Inden da havde Leicesters topscorer, David Nugent, bragt hjemmeholdet i front på et straffespark, og det mål skulle, som sejrscifrene antyder, ende med at få essentiel betydning.

Se også: Schmeichel holder buret rent i topkamp

1-0 blev også slutresultatet i Middlesbrough, hvor oprykningskandidaterne Burnley dermed smed dyrebare point i forhold til kampen om de to øverste placeringer i ligaen.

Og da Queens Park Rangers også led nederlag i lørdagens sene aftenkamp mod Nottingham Forest, kunne heller ikke de tage duksepladsen fra Leicester i denne omgang.

Se også: Tysk angriber bliver manager i Wigan

Schmeichel og Co. tager søndag hjemme imod Bolton i årets sidste kamp, der samtidig markerer halvvejsmærket for sæsonen. Derefter resterer der 23 spillerunder i The Championship.

0 kommentarer
Vis kommentarer