Schmeichel: Kontraktforlængelse må vente

Der bliver ingen kontraktforlængelse i Leicester til Kasper Schmeichel lige nu, for det vil bare distrahere i oprykningsræset

Kasper Schmeichel, der her spræller forgæves i FA Cup-opgøret mod Manchester City, vil ikke forholde sig til en kontraktforlængelse i øjeblikket. (Foto: PA)
Kasper Schmeichel, der her spræller forgæves i FA Cup-opgøret mod Manchester City, vil ikke forholde sig til en kontraktforlængelse i øjeblikket. (Foto: PA)

Der er under seks måneder, til Kasper Schmeichels kontrakt med Leicester løber ud, men han har ikke travlt med at få den forlænget. Tværtimod vil det passe ham fint, hvis det kunne vente.

Holdet fører således Championship og dermed kampen om at rykke op i Premier League, og det vil bare forstyrre mere, end det vil gavne, hvis de skal til at snakke ny aftale nu.

Se også: Schmeichel passeret tre gange i målorgie

- Jeg har ikke brug for at få det på plads. Der er ingen grund til at skjule, hvad der foregår. Der er ikke brug for distraktioner. For spillerne handler det om at komme i Premier League, og så skal kontrakterne nok ordne sig selv, siger han ifølge lokalavisen Leicester Mercury.

Se også: Schmeichel har kurs mod Premier League

Klubben har i alt ti spillere, hvis aftaler udløber til sommer, men Schmeichel fastholder, at det kun vil distrahere, hvis de alle skal til at forhandle nye kontrakter på plads.

Se også: Schmeichel kobles til Newcastle

Det forestående kontraktudløb har dog fået en række Premier League-klubber på mærkerne, og ifølge Sports Direct News undersøger Crystal Palace muligheden for at skrive kontrakt med den danske landsholdskeeper, hvis jagten på Wolverhamptons Wayne Hennessey viser sig ufrugtbar. Schmeichel er desuden tidligere blevet sat i forbindelse med Fulham, Hull, West Ham og Newcastle.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer