Ustyrlig Schmeichel tager niende sejr i træk

Kasper Schmeichel og Leicester City nærmer sig med sikre skridt oprykning til Premier League efter niende sejr på stribe

Kasper Schmeichel og Leicester City er flyvende i øjeblikket. (Foto: PA Photos)
Kasper Schmeichel og Leicester City er flyvende i øjeblikket. (Foto: PA Photos)

Mens Anders Lindegaard passer bænken i Manchester United, og Stephan Andersen i 11. time slap væk fra sin reservetjans i Betis, går det fantastisk for den sidste tredjedel af det danske landsholds målmandstrio.

Kasper Schmeichel henter den ene sejr efter den anden sammen med holdkammeraterne i Leicester City, og denne lørdag var ingen undtagelse.

Se også: Kasper Schmeichel igen i Milans søgelys

Førerholdet fra The Championship var på besøg i Bournemouth, der ligesom størstedelen af de øvrige mandskaber i rækken også måtte sande, at oprykningsfavoritterne var for stor en mundfuld.

Ikke alt var dog som det plejer, for der skulle en debutantscoring til, før de tre point landede i Schmeichels hænder. Længe så det ud til, at opgøret på Dean Court ville ende med en nulløsning, men ni minutter før tid dukkede Kevin Phillips op og afgjorde dysten.

Kasper Schmeichel havde ikke engang påbegyndt sin skolegang, da dagens 40-årige matchvinder debuterede på seniorniveau, men i dag viste den tidligere Premier League-topscorer, at han langt fra er færdig på topplan.

Se også: Schmeichel beæret over United-forbindelse

Den gamle målræv fik da også anerkendelse fra en mand, der i sin aktive karriere selv var ganske ferm til at sende boldene i nettet. Den forhenværende engelske landsholdsangriber, Gary Lineker, var således ikke sen til at fremføre sin begejstring på Twitter.<br /><br /><p>- Hvilket inspirerende køb af Leicester, Kevin Phillips har vist sig at være. En spiller for fremtiden, skriver Lineker.</p><p>Og skal den også foregå i Leicester næste sæson, vil dagens helt sandsynligvis snart begå sig i Premier League.</p><p>Holdet, der i de seneste par år har været lige ved og næsten, når det gjaldt oprykning til landets bedste række, skal efterhånden opleve en historisk formnedgang, hvis avancementet skal glippe denne gang.</p><a id="_2f375718-dbd8-448a-b7d8-44ef69136690" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/italienskfodbold/article4638359.ece">Schmeichel-manager kender intet til Milan-rygte</a><br /><br /><p>Dagens sejr var mandskabets niende træk i The Championship, hvor Schmeichel og Co. i øjeblikket er gået solo på førstepladsen og har hele ti point ned til Queens Park Rangers.</p><p>Og ganske belejligt for den danske keeper spillede de nærmeste forfølgere uafgjort mod rækkens nummer tre, Burnley, i deres indbyrdes opgør denne lørdag.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer