QPR bekræfter lån af besværligt talent

West Ham har sendt Ravel Morrison på et tre måneder langt lejeophold i Queens Park Rangers, hvor han skal forsøge at få styr på en lovende karriere

Tidligere på måneden langede West Ham-manager Sam Allardyce ud efter midtbanetalentet Ravel Morrison, der påstod, han var skadet og derfor ikke kunne spille. Nu har Allardyce så sendt ham til Championship-klubben Queens Park Rangers på et såkaldt emergency loan, som klubberne under Premier League kan foretage udenfor det egentlig transfervindue.

Se også: QPR-stjerne arresteret efter overfald med jernstang

- Jeg vil hjælpe QPR med at komme i Premier League. Det er mit eneste mål i min tid her. Hvis vi gør det, vil det være godt for alle i klubben. Det eneste jeg vil er at spille fodbold. Jeg vil vise alle, hvad jeg kan uge efter uge, siger Ravel Morrisosn til QPR's hjemmeside.

Se også: Leicester vil forlænge med Schmeichel

Dermed får London-klubben en tiltrængt forstærkning i bestræbelserne på at sikre en hurtig tilbagevenden til det bedste selskab efter sidste sæsons nedrykning.

Manager Harry Redknapp har tidligere fremhævet, at det er et sats at hente Morrison, der har haft en tumultarisk karriere med flere retssager og uheldige episoder på Twitter. Redknapp er dog villig til at tage den chance i håbet om at få det frem, der gjorde ham til én af Englands mest lovende spillere, da han debuterede for Manchester United i 2010.

Se også: Ustyrlig Schmeichel tager niende sejr i træk

QPR er nummer fire i Championship efter Leicester, Burnley og Derby.

0 kommentarer
Vis kommentarer