Schmeichel afviser sine bejlere

Kasper Schmeichel vil blive i Leicester trods skuffende sæson

Kasper Schmeichel nyder tilværelsen i Leicester. (Foto: AP)
Kasper Schmeichel nyder tilværelsen i Leicester. (Foto: AP)

Det blev ikke til Premier League-oprykning for Leicester City og Kasper Schmeichel i denne sæson.

Men selv om udsigten til endnu en sæson i den næstbedste engelske række er en gevaldig streg i regningen for klubben, så fastslår den danske målmand, at han meget gerne tager en tørn til i Leicester.

- Jeg er glad for at være i Leicester City. På det personlige plan har det været den bedste sæson i min karriere, siger unge Schmeichel til This is Leicestershire.

Rygter har ellers sendt den 25-årige målmand til både Tottenham og Schalke, men udsigten til reservebænken i en større klub lokker ikke Kasper Schmeichel.

Se også: Schmeichel kan spille Champions League næste sæson

- Der står så meget i aviserne, men jeg har en kontrakt her, og kan lide at være her. Jeg er faldet godt til. Jeg har en god karriere her. Træningsfaciliteterne er fantastiske, og vi har nogle fremragende trænere. Jeg nyder at komme hver morgen for at træne med Mike Stowell (målmandstræner - red.) og gutterne. Det er nogle gode gutter, og mere kan man ikke bede om. Jeg nyder livet i øjeblikket. Jeg har spillet en masse kampe, og jeg kan ikke bede om mere, siger Schmeichel, som trods sin forholdsvis unge alder allerede har været vidt omkring.

Således har han allerede optrådt for Darlington, Bury, Falkirk, Cardiff, Coventry og Notts County. Men nu er tiden som klubflakke sat i bero.

- Mit eneste ønske er at spille og være stabil. Forhåbentlig får jeg ikke for meget at bestille, men jeg skal være pålidelig, når der er brug for mig, siger Schmeichel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere