Schmeichels kongekontrakt: Så meget får han

Kasper Schmeichel har en fest for tiden. Oprykning med Leicester til Premier League, landsholdssucces og snart også en klækkelig lønforhøjelse

Kasper Schmeichel har grund til at juble. Både over oprykning til Premier League, men også den kongekontrakt, han snart sætter en underskrift på (Foto: PA)
Kasper Schmeichel har grund til at juble. Både over oprykning til Premier League, men også den kongekontrakt, han snart sætter en underskrift på (Foto: PA)

Leicester og Kasper Schmeichel er det perfekte match. Siden han kom til klubben i 2011, har den 27-årige målmand ikke misset én eneste turneringskamp. 138 kampe har han spillet i træk for klubben.

Det er hans plan, det skal fortsætte i den kommende sæson, hvor Leicester spiller i Premier League.

En aftale mellem parterne er endnu ikke endeligt på plads, men det er kun formaliteter, der betyder, at aftalen kan offentliggøres i løbet af kort tid.

For det har hele tiden været Kasper Schmeichels førsteprioritet at fortsætte i klubben efter oprykningen kom i hus. Andre muligheder er blevet afvist.

Stephan Andersen under træningen mellem Jesper Hansen og Kasper Schmeichel. (Foto: Lars Poulsen) Premier League Schmeichel: Jeg har sagt nej til interessante tilbudKasper Schmeichel. (Foto: PA Photos) Premier League 1,6 milliarder: Schmeichels klub vil være topholdKasper Schmeichel i Leicester-trøjen (Foto: PA)
Kasper Schmeichel i Leicester-trøjen (Foto: PA)


Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der lagt op til en fire-årig aftale, hvor Kasper Schmeichel har udsigt til en ugeløn i omegnen af 300.000 kr. - 15,6 mio. kr. om året.

- Der mangler lige et par småting. Forhåbentligt er det snart på plads, siger Kasper Schmeichel og uddyber: - Jeg har altid nydt at være i Leicester.

Jeg har følt mig hjemme her fra den første dag. Derfor har det hele tiden været min prioritet at blive i klubben.

- Der er ingen grund til at skifte klub for at tage chancer med min karriere. Jeg ved, jeg har en god chance for at spille i Leicester i den kommende sæson. Og jeg har altid sagt, jeg gerne vil spille fast i Premier League. Det kan jeg forhåbentligt komme til i Leicester, hvor jeg føler, jeg har udviklet mig meget og samtidig er viceanfører, påpeger Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel vælter sig i succes. Søndag blev han valgt til årets hold i den næstbedste engelske række. (Foto: Martin Rickett/PA Photos) Engelsk fodbold Optur uden ende: Schmeichel på årets hold i EnglandNicklas Bendtner kan blive klubkammerat med Kasper Schmeichel. (Foto: Lars Poulsen) Engelsk fodbold Bendtner på ønskelisten i Leicester

0 kommentarer
Vis kommentarer