Reddet i sidste øjeblik: Bolton undgår transferforbud og pointstraf

Bolton slipper alligevel for at blive sat under administration, da klubben har tilbagebetalt et lån

Tidligere på ugen kunne Bolton-ejer, Ken Anderson, fortælle, at klubben ville modtage en pointstraf og et transferforbud, da det ikke var lykkedes klubben at nå til enighed med BluMarble om at tilbagebetale et lån på 33,5 millioner kroner.

Det undgår klubben dog nu, og derfor sættes Bolton heller ikke under administration.

Ken Anderson kan nu fortælle, at han har indgået en aftale om at tilbagebetale lånet. Samtidig gør han det også klart, at han fået omlagt og reduceret flere andre forpligtelser, og derfor sparer han klubben for omtrent 12,5 millioner kroner.

- Jeg sætter stor pris på og forstår, at de sidste par dage har forårsaget en vis bestyrtelse for jer alle, og jeg vil gerne undskylde for det, men hele processen har været meget kompleks og langt fra let.

- Vi kan nu alle nu lægge dette bag os og komme videre, og så kan vi støtte holdet helt og holdent efter en god start på sæsonen, når de vender til University of Bolton Stadium på lørdag mod QPR.

- Jeg vil gerne takke jer alle for jeres tålmodighed, og vi kan alle se frem til en sæson med fremskridt både på og uden for banen, siger Ken Anderson til klubbens hjemmeside.

 

Efter sæsonens første seks kampe har Bolton samlet 11 point sammen, og klubben ligger nummer otte i the Championship.

Dommer Mark Geiger udnytter VAR under sommerens VM-slutrunde i kampen mellem Sydkorea og Tyskland. Foto: Thanassis Stavrakis/AP Champions League - 13. sep. 2018 - kl. 06:31 Omdiskuteret regel på vej i Champions League

Se også: Indhentet af fortiden: PL-spiller sigtet for at voldtage 15-årig

Se også: Indhentet af fortiden: PL-spiller sigtet for at voldtage 15-årig Se også: Falleret storklub fyrer spiller: Han var i dårlig form

0 kommentarer
Vis kommentarer