Avis: Engelsk klub ansætter Thomas Frank

Thomas Frank har fået job i den engelske klub Brentford FC, skriver Politiken

Thomas Frank har arbejdet som TV-ekspert, siden han under kontroversielle omstændigheder stoppede i Brøndby IF tilbage i marts, men nu har han igen fået en fod indenfor i en fodboldklub. Det skriver Politiken tirsdag.

Den tidligere Brøndby-træner har scoret et job i den danskerglade engelske klub Brentford FC, hvor Rasmus Ankersen er sportsdirektør, og Andreas Bjelland og Lasse Vibe er en del af truppen.

Thomas Frank skal afløse en anden dansker, Flemming Pedersen, i klubbens trænerstab. Flemming Pedersen havde titlen som leder for fodboldfilosofi og spillerudvikling i Brentford, men i sidste måned vendte han hjem til Danmark og FC Nordsjælland til en rolle som teknisk direktør.

Brentford ventes at bekræfte Thomas Frank i løbet af tirsdagen.

Brøndby Frank åbner op for første gang: Ikke set en hel Brøndby-kamp

Thomas Frank drømmer om en karriere i udlandet. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndby-afskeden på afstand: Frank parat til udlandet

En smuk symbolik på den gyldne periode, der grundlagde Ajax som danskerklub. Søren Lerby, Henning Jensen og Frank Arnesen lufter sæsonens pokaler i  1979. Polfoto Sport Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

10 kommentarer
Vis kommentarer