Bendtner stjæler igen overskrifter, men ikke som han plejer

Nicklas Bendtner skal op i mod klubben, hvor han brød igennem, og det har fået englænderne til at genopdage den danske angriber

NOTTINGHAM (Ekstra Bladet): Han er havnet på forsiden før, men mest for episoder, hvor bukserne har hængt nede om anklerne, biler er blevet kørt på uforsvarlig vis eller andre ting, som i hvert fald ikke relaterer sig til fodbold.

Nu ser det ud til, at Nicklas Bendtner igen finder vej til forsiden, men med særdeles positive toner.

I hvert fald har en række engelske medier taget godt imod danskeren, der tirsdag aften står overfor Arsenal, hvor han fik sit store internationale gennembrud.

Avisen Independent fokuserer på, at Bendtner kigger fremad og har lært af sine fejltagelser.

Skrmbillede 2016-09-20 kl. 08.57.28.png

Sky Sports følger op, og her erklæres det også, at kælenavnet 'Lord' er en saga blot.

Skrmbillede 2016-09-20 kl. 08.22.51.png

Nottingham Post har dedikeret masser af plads til Nicklas Bendtner, der både får en fin placering på avisens hovedforside og sportens ditto. Her lægger de også vægt på den nye start, som Nottingham Forest er blevet, og samtidig satser de på, at Forest-manager Philippe Montanier kunne finde på at bruge Bendtner mod sine gamle holdkammerater fra Arsenal.

Skrmbillede 2016-09-20 kl. 08.20.14.png

Skrmbillede 2016-09-20 kl. 08.40.07.png

Også Daily Mail, Daily Mirror, The Sun og Daily Telegraph giver masser af plads til Bendtners møde med sin gamle klub.

image1.JPG 

Det sker på baggrund af det pressemøde, som Nicklas Bendtner gav mandag. Et yderst afslappet affære, hvor Nicklas Bendtner sænkede paraderne og snakkede åbenhjertigt om karrierens forløb.

Ekstra Bladet var med ved bordet og oplevede, hvordan de forsamlede journalister, efter Bendtner var gået, roste den danske angriber for sin ærlighed. Nicklas Bendtner har tidligere i forbindelse med landsholdssamlinger optrådt defensiv og irritabel.

Den facon var helt væk i går, og Nicklas Bendtner oplever i dag som konsekvens en stribe artikler, der summer af forståelse frem for fordømmelse.

Wengers pæne ord
Dengang Bendtner optrådte for Arsenal var Arsene Wenger også træner i klubben, og de to har selvfølgelig delt mange oplevelser. Den franske Arsenal-manager var ikke sen til udtrykke sine gode tanker om danskeren.

- Han havde gode perioder i karrieren, men også tidspunkter, hvor det gik mindre godt. Han kan formentlig selv forklare det endnu bedre, hvordan han vurderer sin karriere, for han er en ærlig fyr. Når han begår fejl er han stor nok til at erkende, at han har taget fejl, siger Wenger der mener Bendtner er blevet misforstået, fortæller Wenger.

- Folk opfatter ham som alt for selvtillidsfyldt, men det er ikke min opfattelse. Til tider var han utålmodig, mens han var ved os. Andre gange var han skuffet over ikke at få chancen, og det kan jeg forstå. Det er vanskeligt.

- Jeg skal ikke fælde dom over folk. Nogle gange lykkes det. Andre gange finder vi ikke nøglen. Og så må vi overlade det til andre at finde nøglen til at låse op for en stor karriere, siger Arsenal-manageren

- Naturligvis har han noget at bevise. Han spiller på et niveau, hvor han ikke er vant til at være. Men det var her hans karriere startede, da han var i Birmingham med Steve Bruce. Nicklas er ydmyg nok og fokuseret nok til at vise, at han stadig kan fighte, fastslår han.

Husker du Bendtners bedste mål? Her er en perlerække af de største øjeblikke:

Bendtner superlink

Tårnet fra Ama'r: Da Bendtner spillede skolefodbold

Skandaler og undskyldninger: Hvilke er Bendtners bedste?

Embed: Bendtners karriere

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?