Bendtners nedtur: Strandet på bænken - nu vil klubben hente ny angriber

Nottingham Forest er på jagt efter endnu en angriber. Imens tilbringer Bendtner fortsat mest tid på bænken

Karrieren skulle genstartes. Væk med de store kontrakter hos de store klubber. Nu handlede det om at være tilfreds og få masser af spilletid.

Nogenlunde sådan lød det i sommer, da Nicklas Bendtner offentliggjorde, at han skulle fortsætte sin skrantende fodboldkarriere i Championship-klubben Nottingham Forest.

Selvom danskeren med skridtet ned i næstbedste række signalerede villighed til at gå efter spilletiden i stedet for lønnen, så er tingene alligevel ikke gået Nicklas Bendtners vej.

Opholdet hos den nedrykningstruede klub i krise er nemlig ikke forløbet, som hverken Bendtner, klubben eller fansene havde håbet.

Skader er noget af forklaringen, men manglende form, uskarphed og få mål er også en del af af forklaringen på, at returen til det engelske ikke er gået, som Bendtner havde planlagt.

Onsdag aften var danskeren således igen udenfor startopstillingen, da Nottingham tabte med 2-0 ude mod Leeds. Han ligner og mere en mand, der har fået sæsonkort til bænken i Forest, og da han så endelig kom ind med omkring 20 minutter tilbage af dysten, formåede han ikke at gøre det store væsen af sig.

Husker du billederne, da Bendtner måtte bæres fra banen med iltmaske:
 

Trods klubbens åbenlyse scoringsproblemer, hvor Forest i de seneste ni Championship-kampe ikke har scoret mere end et mål i kampene, bliver der ikke rigtigt kigget danskerens vej. Onsdag var det således angrebsrivalen Britt Assombalonga, der spillede fra start.

- Forest har måske brug for en angriber. Bendtner gjorde ikke meget i anden halvleg for at overbevise om, at han kan være svaret på klubbens angrebsproblemer. Jeg tror, at Brazil (klubbens midlertidige manager, red.) får travlt. Dette vindue er så vigtigt for klubben. Det bliver en stor uge, lød det fra BBC Nottinghams ekspert Brian Laws efter klubbens 0-2-nederlag til Leeds.

Og noget kunne tyde på, at Laws får ret, og at Bendtners kvaler i Forest blot bliver endnu større. For ifølge både Sky Sports og Daily Mail har Gary Brazil en angriber øverst på ønskelisten i de resterende dage af det åbne transfervindue.

Britt Assombalonga lider stadig af manglende fysik efter en skade tidligt på sæsonen ødelagde hele sæsonoptakten, og Nicklas Bendtner har ikke lavet op til den store hype, der omgiver ham, skriver de engelske medier.

10.7675251z.jpg

Af samme årsag skulle Nottingham Forest allerede have henvendt sig til Watford med henblik på at leje den tidligere Liverpool-angriber Jerome Sinclair, men får dog hård kamp af både Brentford og Ipswich.

Selvom klubben har problemer, hvor kaosset omkring klubejer Fawaz al Hasawi fortsat er stor, efter et forestående salg af klubben til amerikanske investorer gik fløjten, så har Brazil dog fået lovning på, at han kan hente spillere ind i de sidste dage af transfervinduet, og manageren bekræfter, at han håber på frisk blod til truppen.

- Vi forsøger at gøre noget overalt på banen. Der er flere ting, som er ret tæt på. Vi arbejder på det indtil slutningen af januar, jeg er sikker på, at vi vil melde noget ud, lyder det fra manageren.

Nottingham Forest ligger nummer 19 i Championship, fem point over nedrykningsstregen. Bendtner har bidraget med to mål i processen.

Bendtner-drama: Fik ilt og båret fra banen

Tillykke Bendtner: 29 højde- og lavpunkter fra en karriere, der burde toppe nu

Krisen kradser: Bendtners boss fyret

Nedturen fortsætter: Bendtner bænket hele kampen