Annonce:
Annonce:

Chokeret fan så det hele: Par onanerede på tribunen

Ifølge en kvindelig fan blev der gået til vaflerne på tribunen under kampen mellem Sheffield Wednesday og Stoke

Den seksuelle udfoldelse fandt sted på Kop-tribunen bag det ene mål på Hillsborough. Foto: Craig Brough/Action Images/Ritzau Scanpix
Den seksuelle udfoldelse fandt sted på Kop-tribunen bag det ene mål på Hillsborough. Foto: Craig Brough/Action Images/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

De går til den i Sheffield Wednesday. Både på banen, men åbenbart også på tribunerne på Hillsborough.

I hvert fald hvis man skal tro en af klubbens fans, der efter lørdagens hjemmekamp mod Stoke i The Championship forfærdet delte sin oplevelse fra fan-tribunen 'Spion Kop' på Twitter:


- Jeg kan stadig ikke komme mig over, at jeg så en kvinde masturbere en fyr på Kop i dag. Og det er ikke en joke.

- Det ødelagde resten af kampen for mig - jeg vidste faktisk ikke, hvad jeg skulle gøre! De sad lige bag mig! Det er først nu gået op for mig, hvad der rent faktisk skete!

Sådan skriver altså brugeren 'Chezza', der på sin Twitter-konto ikke lægger skjul på, at hun følger Sheffield Wednesday i tykt og tyndt.

Annonce:

På Twitter skortede det ikke på kommentarer til den bizarre sag. Flere spurgte ind til, hvordan det kunne foregå - det kom der også en forklaring på:

- Rummelige cargo shots, hånden oppe i benet. så har jeg vist sagt rigeligt.

Kvinden, der naturligvis også var med på lægterne onsdag aften, hvor 'The Owls' gæstede Nottingham Forest og tabte 2-1, beskrev parret som udenlandsk, da de talte engelsk med en accent, hun ikke kunne genkende.

I øvrigt bedyrede hun - opmuntret af flere brugere - at hun ville anmelde episoden efter weekenden. Men det fremgår intet sted, om det rent faktisk er sket.

Kampen, der endte 2-2, efter at Stoke tidligt bragte sig to mål foran, blev rent faktisk i første omgang kendt for en anden uheldig episode.

Den indtraf allerede efter to minutter, da Benik Afobe med sit første mål bragte Stoke foran 1-0. Her kastede en tilskuer - formentlig en Wednesday-fan - en kødtærte (stadig pakket ind i pap) ind blandt de jublende Stoke-tilhængere.

Her blev en lille pige ramt i ansigtet:

Den episod blev også meget diskuteret på de sociale medier, da Stoke-fans tilsyneladende morede sig kosteligt over den, mens de mere politiske korrekte havde travlt med at diskutere, hvorvidt et fodboldstadion er et sted for børn.

Syrlig Ståle stikker til FCM: 'Alt, der mangler i Herning, har vi'

Kunderne rasende på streaming-gigant: Nu melder de ud

Totalt kaos: Italiensk liga stoppet omgående

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: