Dansk VM-stjerne med fabelagtig start: Bomber løs i England

Martin Braithwaite scorede sit mål nummer tre i sæsonen for Middlesbrough, der vandt 2-0 over Bristol City

Martin Braithwaite har åbne sæsonen med bravur. Arkivfoto:  Ed Sykes, Ritzau/Scanpix
Martin Braithwaite har åbne sæsonen med bravur. Arkivfoto: Ed Sykes, Ritzau/Scanpix

Landsholdsangriberen Martin Braithwaite har fået en fremragende start på sæsonen for Middlesbrough i Championship i England.

Lørdag scorede han sæsonmål nummer tre i fire kampe og hjalp sit hold til en 2-0-sejr over Bristol City i den næstbedste engelske fodboldrække.

Braithwaite var på pletten for Middlesbrough i det 13. minut og grundlagde dermed holdets udesejr, der blev cementeret af Britt Assombalonga senere i første halvleg.

Danskeren lå på lur, da Bristols forsvarsspillere ad to omgange kiksede deres forsøg på at flytte bolden ud farezonen. En sikker inderside var derfor alt, der skulle til for at bringe Middlesbrough i front.

Middlesbrough topper Championship med ti point i de første fire kampe.

Braithwaite vendte tilbage til den nordengelske klub før indeværende sæson efter et lejeophold i franske Bordeaux. I sommer var han en del af det danske landshold, der nåede ottendedelsfinalen ved VM-slutrunden i Rusland.

Det samme var venstrebacken Jonas Knudsen. Lørdag var han med fra start hos Ipswich, der hjemme fik 1-1 mod Aston Villa.

Ipswich har to point efter tre kampe på 16.-pladsen.

Se også: Harry Kane bryder forbandelse i ny Tottenham-triumf

Se også: Hård kritik trods åbningssejr: I ødelægger Manchester United

Jan Ullrich har kæmpet på mange fronter, men når de forkerte lokker ham, har han svært ved at bide tænderne sammen og takke nej, siger vennerne. Foto: Joel Saget/Ritzau Scanpix Sport og Spil Vennerne om Jan Ullrichs nedtur: For nem at lokke

20 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere