Dansker bliver ungdomstræner i FCM-ejers engelske klub

Flemming Pedersen, der i forvejen var Head of Football Philosophy and Player Development i Brentford, har fået ansvaret for klubbens U/21-hold

Flemming Pedersen, forrest i midten, har tidligere hjulpet til under Kasper Hjulmand. Nu skal han styre Brentfords unge tropper. (Foto: AP)
Flemming Pedersen, forrest i midten, har tidligere hjulpet til under Kasper Hjulmand. Nu skal han styre Brentfords unge tropper. (Foto: AP)

Siden i sommer har det danske aftryk i Brentford FC været til at få øje på. Andreas Bjelland og Lasse Vibe blev hentet til klubben, Rasmus Ankersen blev sportsdirektør, og Flemming Pedersen fik den mundrette titelHead of Football Philosophy and Player Development.

Nu har sidstnævnte fået udvidet sine opgaver i den klub, som Matthew Benham, som også er hovedaktionær i FC Midtjylland, ejer. Pedersen er således blevet cheftræner for Brentfords U/21-hold, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Da vi hentede Flemming til klubben, fremhævede vi hans erfaring som træner. Han er masser af erfaring med at udvikle og implementere en spillestil, som kan løbe gennem hele klubben fra top til bund.

Han har arbejdet med spillere og trænere fra førsteholdsniveau til ungdomsspillere på akademiet og hjulpet på ungdomsholdet, da Lee Carsley (tidligere ungdomstræner, red.) var cheftræner, siger sportschef Rasmus Ankersen til klubbens hjemmeside.

Se også: Her er efterårets dårligste og bedste superliga-bane

Se også: Træner sammenligner dansker med Premier League-topscorer

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere