Annonce:
Annonce:

Derouten fortsætter: Ny kæmpe straf

Championship-klubben Derby er blevet fratrukket yderligere ni point på grund af økonomiske problemer

Manager Wayne Rooney og Derby står efter tirsdagens straf noteret for minus tre point og har 18 point op til redning i Englands næstbedste række. Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix
Manager Wayne Rooney og Derby står efter tirsdagens straf noteret for minus tre point og har 18 point op til redning i Englands næstbedste række. Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Minus tre point.

Derby County, der har den tidligere engelske landsholdsstjerne Wayne Rooney som manager, ligger isoleret i bunden af den næstbedste engelske rækker, Championship.

Tirsdag er traditionsklubben blevet fratrukket yderligere 9 point ud over de 12 point, som klubben blev fratrukket i september.

Det meddeler ligaforbundet English Football League (EFL) på sin hjemmeside.

Straffen falder på grund af uregelmæssigheder i Derbys økonomi, og den isolerer holdet på sidstepladsen i Championship med 18 point op til redning.

På banen har Wayne Rooneys tropper ellers spillet sig til 18 point i 17 kampe, hvilket fraregnet minuspoint ville have placeret holdet over nedrykningsstregen.

EFL og Derby er blevet enige om den nye straf, og om at klubben dropper sin appel af 12 pointsstraffen fra september, skriver EFL desuden.

Ud over de i alt 21 fratrukne point risikerer klubben at blive fratrukket yderligere tre point, hvis ikke den lever op til de økonomiske forpligtelser og budgetter, som man har lavet med EFL i resten af sæsonen.

Derby er på grund af sine økonomiske problemer i øjeblikket under administration.

I slutningen af oktober bekræftede den amerikanske forretningsmand Chris Kirchner, at han er interesseret i et købe klubben, og den nye aftale med EFL kan bane vejen for en handel.

Ifølge Derbys administratorer var det således nødvendigt at acceptere en ny pointstraf for at komme videre med dialogen.

- Denne konklusion tillader os at gå videre med rekonstruktionen af klubben sammen potentielt interesserede parter, siger Carl Jackson, der repræsenterer administratorgruppen, til EFL's hjemmeside.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: