Det rene kaos: Derfor spiller Bendtner ikke

Klubejers salgsplaner af Nottingham Forest er blevet droppet – Nicklas Bendtner slider på bænken

Det kører ikke for Nicklas Bendtner i Nottinham Forest. Foto: All over
Det kører ikke for Nicklas Bendtner i Nottinham Forest. Foto: All over

Tanken om et skifte til traditionsklubben Nottingham Forest var logisk og på mange måder smuk.

Efter et mislykket ophold i Wolfsburg, hvor han aldrig evnede at tilpasse sig den tyske disciplin, havde Nicklas Bendtner behov for at få karrieren tilbage på sporet.

Klubben fra det midtengelske har en fin historie og ambitioner om at blande sig i den øverste halvdel af The Championship.

På mange måder var det et fornuftigt valg af den nu 29-årige danske angriber. Også fordi den daværende manager, franske Phillippe Montanier, netop havde peget på Nicklas Bendtner som en angriber, der kunne forstærke truppen.

Nottingham Forest var ikke tiltænkt som stedet, hvor Nicklas Bendtner skulle tilbringe resten af sin karriere, og derfor lavede han også ’kun’ en aftale frem til sommeren 2018.

Foto: AP
Foto: AP

Men det skulle være et sted, hvor han fik masser af spilletid og scorede mange mål.

Det var et bevidst valg om at træde et trin ned for at vise sig frem, før han igen kunne steppe op til en karriere på højeste niveau.

Men fire måneder efter ankomsten er det naturligt, hvis Nicklas Bendtner spørger sig selv: Hvad f..... laver jeg i grunden her!?

For opholdet i Nottingham Forest har på ingen måder bragt karrieren tilbage på det spor, der kunne åbne for et sommerskifte til en større klub.

Onsdag aften sad han på bænken. Igen. Bendtner kom ind i 2. halvleg mod Leeds, men det gik, som det er gået for mange gange for Forest. Ingen danske scoringer og et nederlag.

Nicklas Bendtner er ikke blevet den profil, den målscorer som Nottingham Forest havde forventet. Han er blevet marginalspiller uden skarphed.

Der er der flere grunde til, at Nicklas Bendtner slet ikke har indfriet forventningerne i sin nye klub. Nicklas Bendtner er først og fremmest havnet i en klub, hvor alt lige nu er det rene kaos.

Den kuwaitiske klubejer Fawaz Al Hasawi har den senere tid kæmpet for at sælge Nottingham Forest til et amerikansk konsortium, som John Jay Moores står i spidsen for. Men den handel er nu fuldstændig kollapset.

Foto: All over
Foto: All over

Siden har klubben ihærdigt forsøgt at ansætte den tidligere stjerneangriber Stan Collymore som sportsdirektør. Men han har afvist en fremtidig rolle i klubben.

Læg dertil, at manager Phillippe Montanier midt i januar blev fyret efter en dårlig periode, hvor Nottingham Forest kom betænkeligt nær nedrykningsstregen af Championship.

Historien om Nicklas Bendtners manglende succes i Nottingham Forest hænger også sammen med, hvad der skete 14. oktober i 3-1 sejren over Birmingham.

Han lagde op til ét af målene, men måtte bæres fra banen med en ankelskade. Nicklas Bendtner fik comeback 25. november, men har reelt siden været plaget af gener fra ankelskaden.

Nu står han aktuelt i en situation, hvor den midlertidige træner, Gary Brazil, kun spiller med én angriber - og den plads er for tiden reserveret Britt Assombalonga.

Nicklas Bendtner er havnet i en klub, hvor der lige nu hersker kaotiske tilstande, men det får ikke danskeren til at forlade klubben i dette transfervindue.

Det er stadig i Nottingham Forest, at han håber at få styr på karrieren...

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Nicklas Bendtner har scoret tre gange i denne sæson. Desværre var den ene i eget net:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Fantastisk! Sådan en pragtkasse ser man ikke hver dag

Se også: Skotsk talent i kæmpe brøler: Det værste tweet nogensinde?

62 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere