Efter enormt fan-raseri: Klubben trækker nyt logo tilbage

Det var tænkt som en god ting, men Leeds United måtte sande, at der var mange, der var utilfredse med det nye logo, klubben ville indføre fra den kommende sæson

Leeds, hvor Thomas Christiansen er manager, trækker deres logo tilbage. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
Leeds, hvor Thomas Christiansen er manager, trækker deres logo tilbage. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Nogle gange går det bare ikke, som man håber.

Sådan sidder de nok i Leeds United og tænker, efter klubben onsdag på de sociale medier kunne præsentere et nyt logo.

Fra og med næste sæson ville Leeds United bruge det nye logo, fordi det gamle - ifølge ledelsen - var et symbol på ustabilitet og dårlige resultater, og det nye logo skulle være en del af klubbens 100. sæson, idet Leeds blev skabt i 1919.

Efter en shitstorm på de sociale medier har Leeds United valgt at trække det nye logo midlertidigt tilbage. Fans af den engelske klub bryder sig slet, slet ikke om det nye logo, og det har fået Leeds-ledelsen til at indse, at der er behov for yderligere dialog med fansene om et nyt logo.

- Leeds United vil gerne takke alle fansene for feedback på det nye, mulige logo.

- Antallet af kommentarer viser passionen, som fanbasen har for klubben. Mens bestyrelsen er vogtere af Leeds United, er fansene hjertet i alt, hvad vi gør, og der vil derfor blive lyttet til jer, skriver Leeds United blandt andet på sin hjemmeside.

Derfor vil klubben nu have flere fans involveret i skabelsen af et nyt logo.

Herunder kan du se, hvordan Leeds-logoet skulle have set ud.

Legendarisk engelsk verdensmester død

<a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/barca-gav-coutinho-debut-i-pokal-optur/7012488" id="_d1b01234-5faf-46ab-b27a-1d2993b5a1e9">Barca gav Coutinho debut i pokal-optur</a> <p><a href="https://ekstrabladet.dk/sport/det-guddommelige-talent-der-festede-karrieren-i-smadder/7000432" id="_35e14dbc-fe80-4b95-a972-ad84de8fa2e7">Det guddommelige talent, der festede karrieren i smadder</a></p><p /> <p />