'En af de store': Bendtner drukner i sarkasme efter scoring

Lord Bendtner er en stjerne på de sociale medier, hvor hans første scoring på engelsk grund i 1000 dage bliver mødt med ægte jubel, drivende ironi og bidende sarkasme

Nicklas 'Lord' Bendtner er tilbage som målscorer. Hans mål til 1-0 for Nottingham Forest i tirsdagens opgør mod Fulham faldt præcis 1000 dage efter hans seneste mål på engelsk grund, og det resulterede i en fest på de sociale medier, hvor folk enten elsker eller elsker at hade danskeren.

Bendtner scoring 2

'Lovet være herren', skrev en Twitter-bruger sarkastisk, mens en anden ironisk klandrede den internationale sportspresse for ikke at gøre målkongen Bendtner til tirsdagens absolutte hovedhistorie. 'Bendtner scorede et mål i aftes - et mål, for fanden! Hvordan kan det ikke være den vigtigste sportshistorie i dag'.

Bendtner scoring 3

Bendtners seneste mål på engelsk grundt faldt 1. januar 2014, da han som Arsenal-spiller scorede mod Cardiff. Siden har han ført en omskiftelig tilværelse som professionel fodboldspiller, hvor hans talent kun i glimt har retfærdiggjort den massive opmærksomhed, han nyder.

Nottingham Post skriver lige frem, at Bendtner er en af sportens 'mest berømte sønner'. Det er nok en tilsnigelse at skubbe Bendtner så højt op på stjernehimlen, men den danske angriber er da ganske velkendt i den internationale fodboldverden - også for sine eskapader uden for banen, hvor han til tider har givet den lige rigeligt gas i nattelivet.

Hans stærke personlighed skiller vandene, og det kommer til udtryk på det sociale netværk Twitter, hvor oprigtige lykønskninger kæmper om pladsen med spydige morsomheder.

Bendtner scoring 1

En bruger placerer ved hjælp af en tankevækkende statistik Bendtner højt i det internationale hierarki af topspillere. Hverken Messi, Ronaldo, Neymar, Benzema, Lewandowski eller Suarez har nogensinde scoret et mål i den engelske Championship-turnering, konstaterede han. De seks superstjerner har aldrig spillet der, men det er en kendsgerning, der ligger under bagatelgrænsen.

Bendtner scoring 5

Samme spor bevæger brugeren Serenity sig ud af og erklærer, at Bendtner er 'den største gennem alle tider', mens brugeren Katie McMillan, som overværede kampen og altså så Bendtners scoring med egne øjne, slår fast, at det er en dag, hun aldrig vil glemme.

- Sikke en dag at være i live på! Første gang, jeg nogensinde har set en Nicklas Bendtner-scoring, skriver hun på Twitter.

Bendtner scoring 6

De ægte følelser flød selvfølgelig også efter Bendtners scoring. En Nottingham Forest-fan bad sent tirsdag til, at målet kun er det første i en lang række.

- Henrykt for Bendtner, som scorede sit første mål for Forest. Forhåbentlig det første af mange, som kan bringe holdet tilbage til de gode tider, hvor de hører hjemme.

Bendtner var også selv på Instagram efter scoringen.
Bendtner instagram efter scoring

Forest-manager hylder Bendtner: Det fortjente han

Første mål i 11 måneder: Bendtner scorer

TV: HER ER OTTE LÆKRE BENDTNER-KASSER FRA TIDLIGERE KLUBBER
 

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.