Engelsk klubboss afslører: Zlatan var tæt på chokskifte

Hvis ønsket om at hente superstjernerne Cavani og Zlatan Ibrahimovic var blevet opfyldt for Leeds-ejer Andrea Radrizzani, kunne oprykningen til Premier League formentlig være sikret forlængst

Zlatan kunne være havnet i den næstbedste engelske række. Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix
Zlatan kunne være havnet i den næstbedste engelske række. Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix

Svenske Zlatan Ibrahimovic er tilbage i AC Milan, men var det gået efter Andrea Radrizzanis idé og håb, ville den svenske superstjerne have været på vej tilbage til Premier League.

Andrea Radrizzani er ejer af Leeds United, der inden suspenderingen af The Championship erobrede førstepladsen i ligaen og har kurs mod et comeback mod Premier League. Den italienske klubejer gjorde, hvad han kunne tilbage i januar, for at overtale Zlatan til at komme til Leeds efter svenskerens retur til Europa

Og faktisk var en anden kæmpestjerne også på tale. For Andrea Radrizzani havde også krogen ude efter PSG-esset Edinson Cavani. Imens PSG-angriberen dog hurtigt afviste, var der anderledes konkrete samtaler med Zlatan Ibrahimovic

Forarger med bikini-foto: - Hjernedødt

Det fortæller klubejeren til Sky Italia

- Han kunne have givet os det afgørende rygstød, men han valgte at tage til AC Milan. Han var dog meget ærlig og åbenhjertig over for mig, fortæller klubejeren.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpox
Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpox

Stjernen gifter sig med ekskonens niece

Andrea Radrizzani erkender dog, at ingen af kontakterne med de to superstjerner nåede at komme så langt, så træner Marcelo Bielsa skulle inddrages i overvejelserne og ideerne.

- Vi er nødt til at være rationelle og retningsorienterede i strategien for både holdet og trænerne. Jeg talte end ikke med Marcelo Bielsa om hverken Cavani eller Ibrahimovic, da det aldrig kom så langt, at vi kunne sætte os og tale konkret om dem.

Zlatan Ibrahimovic overvejer under suspenderingen af Serie A i øjeblikket, om karrieren skal rundes af nu, og Edinson Cavani er fortsat i PSG.

Hyggede sig med seks modeller: Nu er han i problemer

Syg Lars Høgh er i corona-farezonen: - Jeg er ikke panisk eller angst