Engelske fans: Who the fuck is Makienok?

Den lange angriber er endnu ikke helt så kendt i Charlton - men det kommer

Foto: Daniel Shilemay
Foto: Daniel Shilemay

LONDON (Ekstra Bladet): Forgudet i Brøndby, glemt i Palermo.

Simon Makienok skal forsøge at få karrieren tilbage på sporet i engelske Charlton Athletic. Her skal han også skal starte helt forfra, når det gælder popularitet blandt fansene. For i Charlton er han ukendt.

Det konstaterede Ekstra Bladets udsendte i forbindelse med Charlton første træningskamp denne sommer, en udekamp mod Welling United, hvor Makienok dog måtte nøjes med en rolle som tilskuer.

Blandt de knap 20 fans, der blev spurgt om deres kendskab til Simon Makienok, kunne ingen sige, at de havde hørt om ham, før 1. juli, hvor hans skifte til klubben blev annonceret. Men de prøver at lære ham at kende.

Se også: Makienok har glemt Palermo: Nu skal karrieren tilbage på sporet

- Da vi skrev kontrakt med ham, havde jeg aldrig hørt om ham, men jeg har nu set en video med ham på Youtube. Her ser han ud til at have visse spillemæssige kvaliteter, ikke kun med hovedet, men også med fødderne. Han ser stærk ud, fortæller 34-årige Tony Bloomfield, der håber, at Simon Makienok hurtigst muligt får gang i målscoringen.

- Vi har brug for en angriber, der kan score mål og vi skal gerne have mindst 15 fra ham.

Nej, men jeg kender Allan Simonsen...
Ligesom Tony Bloomfield, kender 51-årige Kevin Boraston heller intet til Simon Makienok.

- Nej, men jeg kender Allan Simonsen (spillede i Charlton i 1983, red.), men ud over at han er høj, ved jeg intet om ham den nye, hvordan udtaler du hans navn? Kom tilbage om et år, så vil jeg sikkert kunne fortælle dig mere om ham, siger den livslange Charlton-fan, der godt kan bekymre sig om Simon Makienoks chance for at slå til. Guy Luzon (Charltons manager, red.) kan godt lide at spille langs jorden. Hvordan vil det fungere for ham, spørger han lidt tvivlende.

En selfie med den ukendte nye mand
I forbindelse med årets første træningskamp venter en masse af de yngre fans på at spillerne forlader stadion, så de lige kan få taget en selfie med de forskellige spillere. Blandt dem er de fem kammerater, Charlie, Alex, Harry, Oliver og Calum. Alle i 13 til 16 års-alderen.

- Vi aner ikke hvem han er, men vi håber, at kunne få et billede med ham alligevel, forklarer drengene. Et par af dem har været på Youtube for at blive lidt klogere på ham.

-Jeg tænker lange bolde, når jeg ser ham, fortæller Charlie, der ligesom kammeraterne er lidt skuffede over at Simon Makienok ikke spillede med i årets første træningskamp. Indtil videre forbliver den høje dansker således et mysterium for de nye fans.

Selvom stort set ingen i Charlton ved hvem Simon Makienok er, så stod de alligevel pænt i kø for at få taget en selfie med den nye, høje angriber. Han kunne jo gå hen og blive holdets store stjerne i den nye sæson. (Foto: Daniel Shilemay)
Selvom stort set ingen i Charlton ved hvem Simon Makienok er, så stod de alligevel pænt i kø for at få taget en selfie med den nye, høje angriber. Han kunne jo gå hen og blive holdets store stjerne i den nye sæson. (Foto: Daniel Shilemay)
 

23 kommentarer
Vis kommentarer