Evigt uheldige Bjelland: Akilles-skade kan koste landsholdsplads

- Han følte, at han var klar til at starte. Men ved hans første boldberøring blev han skadet, og det scorede de på, forklarede Brentford-manager Dean Smith

SE UHELDET I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Det var en akilles-skade, der ramte Andreas Bjelland allerede under opvarmningen, og som sprang op i første minut af Brentfords udekamp mod Millwall.

En episode, der kostede kampens eneste scoring og sendte den 29-årige dansker ud af kampen – og formentlig de kommende to landskampe mod Panama og Chile.

Det fortæller Brentford-manager, Dean Smith.

- Han mærkede en stram akillessene under opvarmningen. Han er erfaren, og han kender sin krop.

- Han følte, at han var klar til at starte. Men ved hans første boldberøring blev han skadet, og det scorede de på, sagde Dean Smith til lokale getwestlondon.

Brentford ramte siden både stolpe og overligger, så Bjellands fejlvurdering blev altså dyr.

- Det bedste hold tabte i dag. Det var uheldigt, men det sker. Andreas bliver skadet, og så scorer de. Men jeg kan ikke bebrejde gutterne. På en anden dag scorer vi måske både fire og fem gange i sådan en kamp.

En ærgerlig Andreas Bjelland må opgive at fortsætte og humper kort efter ud. Screenshot: TV3 Sport
En ærgerlig Andreas Bjelland må opgive at fortsætte og humper kort efter ud. Screenshot: TV3 Sport

Emilano Marcondes startede inde for første gang i en ligakamp efter vinterens skifte fra FC Nordsjælland, og også Henrik Dalsgaard var med hos Brentford.

Andreas Bjelland var tydeligt frustreret, da han må opgive og lade sig udskifte med Chris Mepham.

Som stamspiller i det danske centerforsvar går han sandsynligvis glip af de kommende to venskabskampe mod Panama og Chile den 22. og 27. marts. Flere kompetente afløsere, ikke mindst Chelseas Andreas Christensen, står klar til at afløse ham som makker til Simon Kjær.

Andreas Bjellands karriere har i forvejen været præget en række skader og efterfølgende pauser i både FC Twente og Brentford, hvor han i 2015 blev opereret for ledbåndsskader i sit venstre knæ.

Hvad sker der? Dansk VM-spiller skadet i første minut

Million-regn efter topmøde: Forgylder Danmark med kæmpe beløb

Dansk udlands-professionel smider penge i Superliga-klub