FCM-boss med rørende farvel til afdød kollega: - Svært at acceptere

Rasmus Ankersen begræder tabet af Robert Rowan i et langt indlæg på Brentfords hjemmeside

Rasmus Ankersen sætter ord på sin sorg over at have mistet kollegaen og vennen i Brentford Robert Rowan. Foto: Ernst van Norde
Rasmus Ankersen sætter ord på sin sorg over at have mistet kollegaen og vennen i Brentford Robert Rowan. Foto: Ernst van Norde
Følg Fodbold

FC Midtjyllands bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, fungerer også som sportsdirektør i den engelske klub Brentford, der på tragisk vis mistede deres tekniske direktør, Robert Rowan, tidligere på ugen.

Rowan var blot 28 år gammel, og derfor har det sendt chokbølger gennem danskerklubben, hvor den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank styrer tropperne på banen.

I et langt indlæg på klubbens hjemmeside sætter Rasmus Ankersen nu ord på sit sidste møde med Robert Rowan.

-  Jeg forlod Loftus Road med Rob lørdag efter kampen mod QPR. Da vi gik ud mod parkeringspladsen i den silende regn, diskuterede vi kampen og delte vores holdninger, som vi plejer.

- Jeg besluttede at skifte retning og hoppe på toget for at slippe for den tunge trafik, og vi gav hinanden en high five og sagde farvel. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det var sidste gang, jeg skulle se ham.

- Siden jeg fik det chokerende telefonopkald om hans død mandag morgen, har de sidste minutter med Rob kørt gennem mit hoved igen og igen. I løbet af de sidste tre år blev Rob en mere og mere væsentlig stemme i Brentford FC.

Artiklen fortsætter under billedet.

Rasmus Ankersen fik meddelelsen om Rowans død mandag morgen. Foto: Brentford FC
Rasmus Ankersen fik meddelelsen om Rowans død mandag morgen. Foto: Brentford FC
 

Siden den tragiske død er det strømmet ind med anerkendende ord om den 28-årige direktør, og Ankersen fortsætter da også indlægget med lutter positive gloser om Rowans personlighed og det arbejde, han gjorde i klubben.

En person, der bandt folk socialt sammen på træningsanlægget og en mand, alle stolede på, som det formuleres. Derudover var han ifølge sportsdirektøren også en inspiration for en masse unge mennesker i fodboldverdenen.

Derfor har 35-årige Rasmus Ankersen også svært ved at acceptere, at den omtalte high five på parkeringspladsen blev den sidste.

- Rob vil leve i vores minder som en fantastisk ven. Lige nu er det meget svært at acceptere, at han ikke er med os længere.

- Der er ingen tvivl om, at jeg vil savne ham forfærdeligt meget, men jeg er sikker på, at han ville have os alle til at klø på og fortsætte med at udvikle denne specielle fodboldklub, som han var så stor en del af. Og det vil vi. Hvil i fred, Rob, skriver Ankersen afsluttende i indlægget, som kan læses i sin fulde længde her.

Danske stjerner i kæmpe sorg: 'Hvil i fred, min ven'

Kæmpechok: Pludseligt dødsfald i danskerklub

Anklager slår kontra mod Bendtner: Vil skærpe fængselsstraf

Millionerne vælter ind: Han bliver klubbens næste kongesalg

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind