Fik smadret fjæset: Var det med vilje?

Readings Nelson Oliveira langer ud efter Aston Villas Tyrone Mings, der stemplede ham i ansigtet – det kunne han have undgået, mener han

Nelson Oliveira var  stærkt chokeret og i mange smerter efter mødet med Mings støvleknopper. Foto:  Ritzau Scanpix
Nelson Oliveira var stærkt chokeret og i mange smerter efter mødet med Mings støvleknopper. Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg vil ikke sige, at han gjorde det med vilje. Det, der gør mig vred, er, at det kunne være undgået.

Readings Nelson Oliveira lægger ikke skjul på sin bitterhed overfor den modstander, der lørdag trampede ham i hovedet med sine støvleknopper.

Han slap ud af blodbadet med en brækket næse, men han kan stadig ikke slippe tanken om, hvor bevidst handlingen var fra Aston Villas Tyrone Mings mon var, og hvor galt det kunne været gået.

- Det er ikke op til mig at dømme om, hvorvidt det var med vilje. Det må andre gøre. Personligt kan jeg bare 100 procent sige, at efter min mening, kunne han have undgået at gøre det, siger portugiseren til BBC.

- De bedste til at vurdere den slags situationer er spillere, fordi de ved, hvordan folk falder til jorden i dueller og bevæger sig rundt på banen.

- Det hele skete så hurtigt. Min første reaktion, da jeg mærkede slaget, var, at det var hans knæ. At trampe folk i hovedet er en meget sjælden ting i fodbold, siger Nelson Oliveira, der sidder tilbage med lige dele lettelse og vrede:

- Jeg er meget heldig, at det kun er min næse, der er brækket. Jeg kunne være blind eller ude af stand til at spille igen. Jeg kunne have brækket andre knogler i ansigtet eller min kæbe.

Selv om dommeren vinkede afværgende, var der kort efter episoden en vis opstandelse blandt spillerne på banen. Foto: Ritzau Scanpix
Selv om dommeren vinkede afværgende, var der kort efter episoden en vis opstandelse blandt spillerne på banen. Foto: Ritzau Scanpix

Oliveira, der er på udlån fra Norwich City, er blevet syet med fem sting og behandlet for fire brud på sin næse, og han kommer ikke på banen foreløbig.

Mings, der er lejesvend fra Bournemouth, sendte efter kampen en undskyldende sms til Oliveira, og Aston Villas manager, Dean Smith, har forsvaret sin spiller.

- Det var en fuldstændig hændelig episode, og Mings var meget ked af det. Ingen reagerede under kampen, og det var først, da billederne kom ud på de sociale medier, at beskyldningerne opstod.

- Det var ingen stempling. Det var en nærkamp mellem to spillere, og den slags sker. Nelson er gudskelov okay, og det er det vigtige.

Nelson Oliveira skriger smerten ud efter det voldsomme sammenstød. Foto: Ritzau Scanpix Championship Blev trampet i hovedet til ukendelighed: Nu blander konen sig

Tumult efter uheldet. Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix Premier League Blodbad i debut: Træder modstander i hovedet

Mo Salah måtte lægge ører til af hvert under Liverpools besøg i London mandag aften. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Ny racisme-sag i Premier League: Liverpool-stjerne udsat for had

18 kommentarer
Vis kommentarer