Fodboldfan anholdt - pissede i målmandens drikkedunk

En Middlesbrough-fan blev arresteret, efter at han lørdag pissede i udeholdets målmands drikkedunk og kastede den tilbage på banen

Alex Smithies fik en drikkedunk med pis i. Det er dog ikke denne dunk, der er tale om. Foto: Rex/All Over Press
Alex Smithies fik en drikkedunk med pis i. Det er dog ikke denne dunk, der er tale om. Foto: Rex/All Over Press

En målmand har altid en drikkedunk liggende bagerst i sit mål - på den måde kan han altid under et spilstop få noget at drikke.

Men der er grund til at tjekke, om dunken nu også indeholder det, den burde indeholde.

Det ved Queens Park Rangers-keeper Alex Smithies efter weekendens hjemmekamp i The Championship mod Middlesbrough.

For her stjal en Middlesbrogh-fan Smithies drikkedunk og pissede i den, inden han kastede den tilbage. Det viser en optagelse, avisen Daily Mirror er kommet i besiddelse af.

Billederne er lidt utydelige, men viser dog en mand i mørk jakke, der holder en drikkedunk tæt ved skridtet. Efter endt 'gerning' sætter han låget på igen og kaster den tilbage på banen.

Om Alex Smithies rent faktisk nåede at drikke af dunken er uklart, men gerningsmanden fik ikke lang tid til at nyde sin udåd.

Han blev nemlig arresteret af politiet, der sigtede ham for at kaste ting ind på banen. Han blev dog senere løsladt mod kaution, men kan se frem til at få udmålt sin straf i løbet af februar, når hans sag kommer for retten.

I øvrigt vandt Middlesbrough kampen 3-0 og holder dermed kontakt til toppen i The Championship. Queens Park Rangers derimod er med nederlaget kun otte point fra nedrykningsstregen.

Verdens klammeste fan: Husker intet, men jeg s... altså ikke på sædet!

Fodbold-stjerne pædofil-mistænkt: Nu rammes han af nye anklager