Annonce:
Annonce:

Fodboldstjerne viser vanvittig hovedskade

Cardiff Citys Joe Bennett kom galt af sted i kampen mod Sheffield Wednesday - og lignede efterfølgende en godt smadret bokser

Joe Bennett (th.) og Junior Hoilett tager sig til hovederne efter at være stødt sammen. Foto: Richard Sellers/Ritzau Scanpix
Joe Bennett (th.) og Junior Hoilett tager sig til hovederne efter at være stødt sammen. Foto: Richard Sellers/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Det gik egentlig ret godt for Joe Bennett i søndagens kamp mod Sheffield Wednesday.

Sammen med resten af Cardiff-holdet var han på vej mod en vigtig sejr, da lyset blev slukket.

For efter en halv times tid gik han op i en luftduel - uheldigvis for ham gjorde holdkammerat Junior Hoilett det samme. De to knaldede hovederne sammen og faldt forvredet i smerte om på grønsværen på Hillsborough.

Lægeteams fra begge hold styrtede på banen og tilså spillerne. Hoilett, der 20 minutter tidligere gav sit hold en drømmestart ved at score til 0-2, kom hurtigt på benene, men værre så det ud for Bennett.

Han blev testet for hjernerystelse og blev vurderet så hårdt ramt, at han ikke kunne fortsætte. Derfor forlod han banen på en båre.

Annonce:

Efterfølgende fik man syn for sagn - det var en klog beslutning. For Bennet lagde et billede op på sin Twitter-profil med et ansigt som en bokser fanget efter en skidt kamp:

- Junior Hoilett, dit hoved er af beton. Alt er dog godt, ingen brud. Godt resultat af drengene, skrev Bennet, efter at 2-1-sejren var kommet i hus.

Sæbeøjet og hævelserne i hovedet gør nu nok, at Joe Bennett ikke kommer med til næste kamp mod Queens Park Rangers nytårsdag og formentlig heller ikke mod Carlisle 4. januar.

Cardiff har nu ellers brug for alle gode kræfter i bestræbelserne på at sikre sig en hurtig retur til Premier League.

Klubben indtager netop nu en 10. plads med 37 point efter 25 kampe. Det er to færre end netop Sheffield Wednesday, der på 6.-pladsen ligger på den sidste playoff-plads. Leeds og West Bromwich ligger lige nu til direkte oprykning med 51 point hver.

Raser over annullering: VAR sker der?

United snydt: Norsk komet skifter til danskerklub

Mourinho storroser Eriksen efter kongekamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: