- Folk forstår ikke, hvor god Nørgaard er

Christian Nørgaard er en undervurderet spiller, mener Brentford-anfører Pontus Jansson. Han er en af de bedste spillere i The Championship og fortjener mere kredit, mener han.

Christian Nørgaard for stor ros fra sin kaptajn. Foto: Ian Stephen/ProSports/Shutterstock
Christian Nørgaard for stor ros fra sin kaptajn. Foto: Ian Stephen/ProSports/Shutterstock

Tirsdag aften skal Brentford spille en fodboldkamp, der kan ende med at være langt over en milliard kroner værd. I centrum af det hele står en række danskere, men en af dem fortjener mere kredit, mener holdets anfører.

Pontus Jansson nyder godt af at have Christian Nørgaard foran sig på den defensive midtbane. Han har været med til at skære 21 fra Brentfords totale antal indkasserede mål i denne sæson sammenlignet med sidste sæson.

Den defensive forbedring er en af nøglerne til Brentfords succes, mener kaptajnen, men holdets danske midtbaneanker er stadig undervurderet.

- Folk, der følger ligaen, forstår ikke, hvor god Christian er. Jeg synes, Kalvin Phillips (fra Leeds, red.) er en af de bedste spillere i ligaen, men jeg synes, Christian er enten lige så god eller lige bag ham, en af de bedste midtbanespillere i ligaen, og han skal have mere kredit, siger Jansson om Nørgaard ifølge The Guardian.

Brentford møder Fulham i playoff-finalen i The Championship tirsdag aften. Vinderen rykker op i Premier League og kan altså se frem til at nyde godt af ligaens guldrandede tv-aftaler. En af de andre danskere, Emiliano Marcondes, tager gerne favoritværdigheden på sig.

- Jeg tror Fulham frygter os, fordi vi har vundet over dem to gange i denne sæson - og de har ikke scoret. Jeg ser os som favoritter, siger han op til kampen.

Der er kickoff fra et tomt Wembley klokken 20.45.

Imed Louati slipper med to dages karantæne for sin spytklat. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Ryster på hovedet over uforståelig karantæne

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fuldstændig ekstremt: ALT for mange

60 kommentarer
Vis kommentarer