Forlod Brøndby i Oskar-gate: Nu hylder de ham i England

Thomas Frank har gjort et fremragende stykke arbejde i Brentford, mener Millwalls cheftræner, Gary Rowett

Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix
Foto: Ed Sykes/Ritzau Scanpix

Thomas Frank og Brentford har gang i en stærk sæson i den næstbedste engelske række, Championship, hvor de aktuelt er nummer fire efter 25 spillerunder.

Søndag løb de dog ind i et nederlag, da de tabte til Millwall på udebane, men forinden havde de vundet seks af deres seneste ni kampe - heriblandt flotte sejre over Swansea og Fulham.

Efter søndagens nederlag havde Millwalls cheftræner, Gary Rowett, også kun roser til overs for Brentford og cheftræner Thomas Frank.

- De er et godt hold, og de scorer mange mål. De er det mest formstærke hold i rækken, og han (Thomas Frank, red.) har gjort et fremragende stykke arbejde, siger Gary Rowett ifølge Evening Express og fortsætter:

- De havde en sløv start, men er virkelig kommet op i gear. De er et svært hold at stoppe. Det giver en et par problemer med hensyn til, hvordan man strukturerer sit eget hold.

Danskerklubben Brentford har to point op til Fulham på tredjepladsen i tabellen, mens de har hele 11 point op til Leeds United og West Bromwich, som er nummer et og to i Championship. Brentford har dog kun tre point ned til Millwall, der er nummer 11 i rækken.

I næste spillerunde møder Thomas Franks mandskab Bristol City på udebane.

Thomas Frank har en fortid i Brøndby, men forlod klubben efter ejer Jan Bech Andersen på et fanforum under sin søns navn 'Oskar' havde ytret sig yderst kritisk til Franks virke i Brøndby.

Joe Bennett (th.) og Junior Hoilett tager sig til hovederne efter at være stødt sammen. Foto: Richard Sellers/Ritzau Scanpix Championship Fodboldstjerne viser vanvittig hovedskade

Tottenham United har planen klar: Vil have gratis Eriksen

Foto: Shutterstock - Fotomontage: Anne-Marie Dyrkilde Sport og Spil Vildt sports-år i vente: Her er den billigste tv-løsning

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport og Spil KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

16 kommentarer
Vis kommentarer