Frygter Bendtner-møde: Han er en stor trussel!

Træneren for Nicklas Bendtners kommende modstander glæder sig ikke ligefrem til mødet med danskeren, som begynder at vise sin skarphed for Nottingham Forest

Tirsdag viste Bendtner sin målfarlighed. For første gang i 11. måneder scorede danskeren på en fin flugter med indersiden. Og så endda for sin nye klub Nottingham Forest.

Bendtners bedrifter i sine fire første Forest-kampe har allerede fået flere modstandere til at ryste i bukserne. En af de seneste, der frygter at stå over for danskeren er Bristol Citys træner, Lee Johnson. Hans hold møder lørdag Bendtner og Forest. I netop det opgør frygter Johnson, at Bendtner kan blive en lidt for stor opgave for Bristols 197 centimeter høje forsvarsbæst Aden Flint og gøre en ende på holdets stime på tre sejre i træk.

- Bendtner er stor, han er teknisk god, og han er en stor trussel. Han ændrede kampen for Forest, da han kom på banen forleden og gjorde det godt til sidst. Han har kvalitet i sine berøringer, sine bevægelser og sine afslutninger, og vi skal  sørge for at holde godt øje med ham, lyder det fra Lee Johnson ifølge Bristol Post.

Noget af en karakter
Men her stopper Johnsons ros af Bendtner ikke. Faktisk langt fra. Alligevel bider han også mærke i Bendtners mere kulørte side uden for banen.

- Bendtner har en farverig forhistorie, og han er noget af en karakter, men han er en virkelig god spiller, og det var et scoop af Forest at skrive kontrakt med ham.

Johnson har nærmest ærefrygt på vegne af sine spillere, inden deres møde med danskeren. 

- Han har haft en top-karriere, og det faktum at han nu spiller i Championship er en stor udfordring for Aden Flint (Bristol-forsvarer, red.). Det er op til vores forsvarsspillere at sørge for, at de kan håndtere en spiller, som sandsynligvis har Premier League-niveau og fodboldintelligens.

Bendtner og Notingham brager sammen med Bristol lørdag klokken 16.

Se Bendtners flotte første kasse i 11 måneder:

Det sagde Bendtner for ti år siden: Interviewet han (ikke) fortryder

'En af de store': Bendtner drukner i sarkasme efter scoring

Forest-manager hylder Bendtner: Det fortjente han

Bendtner kom på banen - og så tabte Nottingham

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag