Annonce:
Annonce:

Fyret

Middlesbrough genoptog i weekenden sæsonen med et nederlag til Swansea, og det har nu kostet cheftræner Jonathan Woodgate jobbet

Annonce:
Følg Fodbold

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Jonathan Woodgate gik i tre måneder og ventede på, at Championship-sæsonen blev genopstartet, så Middlesbrough-cheftræneren kunne sikre den nordengelske klub endnu en sæson i den næstbedste række.

Den første kamp efter genoptagelsen af sæsonen endte dog med et 3-0-nederlag til Swansea. Og det har nu fået Middlesbrough til at fyre Jonathan Woodgate. Det skriver den engelske avis Gazette.

Afløst af Warnock
Jonathan Woodgate ankom til klubbens træningsanlæg tirsdag morgen, men forlod træningsanlægget igen kort efter, forlyder det. Woodgate har sagt farvel til spillerne og staben.

Annonce:

Middlesbrough har ansat den tidligere Cardiff-cheftræner Neil Warnock som Woodgates afløser. Der venter Warnock en hård opgave, idet Middlesbrough kun ligger over nedrykningsstregen i kraft af en bedre målscore end Hull.

Som spiller tørnede Jonathan Woodgate blandt andet ud for Newcastle, Middlesbrough, Real Madrid og Tottenham. Englænderen havde dog ikke den store succes i Real Madrid, hvor han blandt scorede selvmål og fik rødt kort i sin debut.

Jonathan Woodgate blev ansat som cheftræner for Middlesbrough sidste sommer, og nåede altså ikke engang at stå i spidsen for den engelske klub i et år.

Tragedie i Spanien: 17-årigt talent druknet

Braithwaite reagerer på skeptiske Laudrup

Hård kritik - for den dér

'Dansker' bestormet med spørgsmål

Skulle det være rødt?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: