'Gladiator' overvejer at købe traditionsklub

Den kendte skuespiller Russell Crowe giver igen liv til rygterne om, at han vil købe Leeds United, som han har været fans af, siden han var barn

Russel Crowe overvejer at overtage Leeds. (Polfoto)
Russel Crowe overvejer at overtage Leeds. (Polfoto)

Da det kom frem i februar, lød det som endnu et af fodboldens vanvidsrygter; at Russell Crowe skulle være interesseret i at opkøbe Leeds United. Ikke desto mindre bekræftede Hollywood-stjernen selv sin interesse, og nu giver han spekulationerne nyt liv.

Den 50-årige Gladiator-skuespiller er ved at være utålmodig med klubbens elendige ledelse og dårlige resultater, og han vil hellere end gerne se Casper Sloths klub flytte sig fra den aktuelle 14. plads i The Championship.

Championship - 26. feb. 2015 - kl. 19:01 TV: Bryder ind på stadion og har sex i midtercirklen

- Jeg elsker klubben. Jeg ønsker kun succes for klubben. Men som mange andre Leeds-fans - formentlig 99,9 procent - bliver jeg lidt utålmodig, siger han til BBC Five Live.

- Nogle af vores lyttere ved måske ikke, at jeg ejer et rugby league-hold i Australien, som også var mit hold som barn, og de var mestre, da jeg var yngre. Så faldt de i niveau og blev evige tabere. Så for ni år siden satte jeg handling bag mine ord og købte klubben, siger Crowe og mere end antyder, at han vil kunne gøre det samme i Leeds.

Se også: William Kvist ramt af forstrækning

- Jeg har lært meget i de ni år. Det ville kun glæde mig at se den hvide hær marchere videre sammen, komme tilbage i Premier League og være der, hvor de bør være.

Ifølge BBC er Russell Crowe god for omkring 480 millioner kroner.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere