Helt særlig dag for Bendtner: De kalder det årets vigtigste

Nicklas Bendtner starter inde for Nottingham Forrest i lokalopgøret mod Derby County

Nicklas Bendtner er klar til kamp for sin klub Nottingham Forrest, når de søndag eftermiddag spiller et vaske ægte lokalderby mod rivalerne fra Derby County.

Og den danske angriber starter inde for Championship-klubben, der har tre sejre på stribe med i bagagen til weekendens vigtige opgør.

Bendtner scorede det udlignende mål for Nottingham Forrest i sidste uges 2-1-sejr over Newcastle. Og den dansker stjerne er formentlig ekstra opsat på at fortsætte den gode stime på udebane mod Derby County.

Årets vigtigste kamp
Til Nottingham Forrests egen hjemmeside har Nicklas Bendtner i hvert fald udtalt, at både holdkammeraterne og klubbens fans har gjort ham opmærksom på, hvor vigtig den kommende kamp er for klubben:

- Fansene har fortalt mig, hvor stor en kamp det er. Og jeg er blevet klar over, at det nok er sæsonens aller vigtigste kamp, eftersom drengene ikke har snakket om andet, siger Nicklas Bendtner i et interview på klubbens hjemmeside.

- Kampen mod Newcastle havde alle de ingredienser, som en rigtig fodboldkamp bør indeholde. Vi var alle glade for at snuppe tre point, og nu har vi tre sejre i træk, så selvfølgelig har vi masser af selvtillid.

- Vi kan stadig forbedre os. Men vi har stor tro på egne evner, og vi arbejder ekstremt hårdt for at forbedre os på banen. Vi skal nok nå der til, hvor vi vil se rigtig stærke ud, siger han.

Bendtner frygtede det værste under sin skade, men nu scorer han igen. Foto: TV3 Sport Championship Bendtner var bange: Frygtede det værste

'Super-sub' og rekordmål
Den 28-årige dansker er ikke helt uvant med de engelske lokalopgør. I sin tid som Arsenal-spiller nåede den danske angriber at opleve sin del af de mange 'North-London derbies' mod ærkerivalerne fra Tottenham.

Tilbage i 2007 spillede Bendtner sågar en vigtig hovedrolle i Arsenals 2-1-sejr over Tottenham, da han som indskifter blot skulle bruge sølle seks sekunder til at heade bolden i kassen på et hjørnespark i slutningen af anden halvleg og dermed sikre sejren over lokalrivalerne (Dengang slog Nicklas Bendtner i øvrigt rekorden for hurtigst scorede mål i engelsk fodbold.)

Championship Bendtner brænder straffe - og scorer!

Og danskeren er da også meget motiveret for igen at yde sit allerbedste i et engelsk derby:

- Jeg elsker lokalopgør. Atmosfæren og alt omkring sådan nogle kampe er helt fantastisk. Du kan virkelig mærke tændingen, når du endelig når til selve kampdagen. Du bliver nødt til at være hundred procent klar. Og det kræver altid de små ekstra procenter, hvis du skal vinde sådan et opgør, siger Nicklas Bendtner.

- Det bliver en svær kamp. Derby er et rigtig stærkt hold og de er gode med bolden. Vi bliver nødt til at gå lige på og hårdt mod Derby, og alle chancer skal udnyttes. Defensiven bliver også utrolig vigtigt, hvis vi skal lykkes med at hive alle tre point i land. Men vi har forbedret os rigtig godt defensivt, så hvorfor skulle vi ikke fortsætte vores fine formkurve, slutter han.

Championship Bendtner visker tavlen ren: Sletter alle billeder - undtagen to

 

40 kommentarer
Vis kommentarer