Annonce:
Annonce:

Hull i hovedet: Trykfejl gav millioner i ekstra løn

- Jeg slår stadig om mig med kontanter, griner Jimmy Bullard, som ved en fejl fik en kontrakt, der gav ham godt 150.000 kroner mere end aftalt i ugeløn - han skyndte sig at skrive under

Jimmy Bullard var helt forståeligt en meget tilfreds mand, da han blev præsenteret som ny Hull-spiller (Foto: Polfoto)
Jimmy Bullard var helt forståeligt en meget tilfreds mand, da han blev præsenteret som ny Hull-spiller (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold

Nogle gange kan en trykfejl være helt berigende.

Det er Jimmy Bullard er et – særdeles godt – levende bevis på.

Den nu pensionerede midtbanespiller, der langt fra var ueffen men på den anden side heller aldrig kom til at tilhøre cremen af Premier League, havde således nogle gyldne minutter på et kontor i Hull i 2009.

Her skulle han skrive under på sin nye kontrakt med Hull City, der havde aftalt med Premier League-kollegaen Fulham at købe ham fri for fem millioner pund, godt 48 millioner kroner.

Til træning i taxa efter druktur

Parterne havde aftale en kontrakt på fire et halvt år, og det var også anført helt korrekt på den kontrakt, som Jimmy Bullard fik i hånden til gennemlæsning og underskrivelse.

Men et par andre tal på papiret havde åbenbart haft vokseværk i printeren.

Annonce:

For i stedet for de 40.000 gode pund (384.000 kroner), som klub og spiller havde aftalt i ugeløn, var beløbet på det stykke papir, som Bullard sad med i sine let rystende hænder, pludselig steget til 50.000, fortæller Reuters.

- Da jeg så tallet, viste jeg det under bordet til min agent, som bare hviskede: ’Ja, det er et fejlprint. Skriv under’.

- Da jeg havde skrevet under og pustede på blækket, kom jeg til at læse, hvad der stod lidt længere nede. Der stod, at jeg ville modtage 5.000 eller 6.000 pund pr. spillet kamp, fortæller den i dag 37-årige velhaver, der altså fik en uventet lønforhøjelse på 15.000 pund (144.000 kroner) om ugen.

Her er årsagen til Tottenhams succes: De løber som gale

Bullard spillede 18 ligakampe og i alt 23 kampe for Hull, før han i 2011 drog videre til Ipswich som lejesvend.

Og han husker tilbage på sin Hull-tid med et ordentligt dollargrin:

- Jeg fejrer den stadig. Tak til Hull City for at forandre mit liv. Jeg smider stadig om mig med kontanter. Jeg øder dem væk, fortæller den glade levemand.

Annonce:

Over en karriere på 13 år spillede han 289 ligakampe for blandt andre West Ham United, Ipswich Town, Wigan Athletic, Peterborough United og Milton Keynes Dons. Men ingen af dem var i nærheden af at være så velbetalte som de 18 for Hull.

Klubben, der lørdag spillede 0-0 hos Arsenal i FA Cup, rykkede sidste år ned fra Premier League men er stærkt på vej tilbage som aktuelt tophold i The Championship.

Arsenals kanoner skød med løst krudt

Lykkes det at rykke op til de nye milliarder i tv-penge, kan Hull-ledelsen nøjes med et overbærende skuldertræk, når det konfronteres med historien om dengang, Jimmy Bullard åbnede et pænt Hull i klubkassen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: