Klubben bekræfter: Hareides brandvarme VM-bobler på vej væk

Brentfords danske angriber Lasse Vibe er i forhandlinger om at skifte til en ny klub, lyder det fra klubbens manager

Den danske Brentford-angriber Lasse Vibe begynder at ligne en spiller, som er på vej væk fra den engelske Championship-klub. Spørgsmålet er nu bare, hvor den målfarlige herre er på vej hen.

Lørdag var han ikke med i Brentfords nederlag på 0-1 mod Norwich, hvilket da også var opsigtsvækkende, da Lasse Vibe i den seneste tid har spillet en stor rolle for klubben, der har en række danskere i klubben på trænerfront, ledelsesgang og på banen.

Der er mening med det hele, og Brentford-manager Dean Smith har nu bekræftet, at Lasse Vibe ganske enkelt er i forhandlinger med en ny klub. Dog bliver det også slået fast, at før skifte kan blive til noget for Vibe, så skal alle parter være enige.

- Dean bekræftede, at Lasse Vibe gik glip af dagens kamp, da han er i forhandlinger med en anden klub. Men han tilføjede, at alle parter skal være enige, før skiftet kan gennemføres, skriver Brentford på klubbens officielle Twitter-konto.

I denne sæson har Lasse Vibe spillet 19 kampe for Brentford og scoret otte gange, som tilsyneladende har vækket interessen for den snart 31-årige angriber, der tidligere har spillet for klubber som IFK Göteborg, FC Vestsjælland og Sønderjyske.

Derudover er det blevet til 10 landskampe for Danmark.

Danskerne henrykker i England: Super-debut og målsluger

Italien lokker landsholdsbobler: Men klubben siger nej

Brentford-manager: Dansk angriber skal til VM