Krisen kradser: Bendtners boss fyret

Nottingham Forest har fyret manager Philippe Montanier efter en dårlig periode. 0-0 i Birmingham var ikke nok til at redde franskmandens job

Nicklas Bendtners chef i Nottingham Forest, Philippe Montanier, fik lørdag aften sparket. Foto: All Over Press
Nicklas Bendtners chef i Nottingham Forest, Philippe Montanier, fik lørdag aften sparket. Foto: All Over Press

Nicklas Bendtner skal have ny boss.

Der er krise i danskerens klub Nottingham Forest, og den slags plejer at koste manageren livet i England, hvor klubejerne sjældent tøver med at trykke på fyringsknappen.

Det gjorde formand Fawaz Al Hasaw heller ikke.

0-0 ude mod Birmingham rakte ikke for Philippe Montanier. Sent lørdag aften meddelte Nottingham Forest på sin hjemmeside, at klubben havde besluttet sig for at skille sig af med den 52-årige franskmand.

'Nottingham Forest kan bekræfte, at klubben har skilt sig af med manager Philippe Montanier. Klubben har taget beslutningen efter en række skuffende resultater i denne sæson og på grund af den aktuelle position i tabellen.

Jagten på en afløser vil nu begynde. I mellemtiden vil Gary Brazil stå i spidsen for førsteholdet. Nottingham Forest vil gerne sige tak til Philippe for hans tid og hans arbejde med spillerne og de ansatte. Klubben ønsker ham det bedste i fremtiden', lyder det i meddelelsen på klubbens hjemmeside.

Nogen stor overraskelse var det ikke.

Lokalavisen Nottingham Post skrev umiddelbart efter nulløsningen i Birmingham, at franskmanden formentlig ville forlade Nottingham Forest ’inden for de kommende 24 timer’.

Montanier fik jobbet i sommer, men en dårlig periode i december og januar kostede ham jobbet.

Nottingham Forest, som havde Bendtner på bænken hele kampen mod Birmingham, har ikke vundet siden 2. december og blot hentet to point i de seneste syv kampe.

Klubben er plaget af intern uro, og et planlagt salg til et amerikansk konsortium har formand Fawaz Al Hasawi i sidste minut valgt at afblæse.

52-årige Montanier fortalte efter lørdagens kamp, at han ønskede et møde med Al Hasawi. Det fik han, men emnet var et andet, end han havde håbet.

Trods holdets problemer var Montanier en populær skikkelse blandt tilhængerne, som sang hans navn efter slutfløjt i Birmingham.

De vil gerne beholde ham, men fik ikke deres vilje. Montanier er den syvende manager, der har fået sparket på City Ground, siden Fawaz Al Hasawi fik magten i 2012.

Nicklas Bendtners klub ligger nummer 20 i The Championship - tre point over nedrykningsstregen.

Se også: Nedturen fortsætter: Bendtner bænket hele kampen

Se også: Drømme-sakse: Kæmpe angriber scorer målet du SKAL se

27 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere