Landsholds-alarm: Frygt for alvorlig Bjelland-skade

Sæsonen kan være slut inden den kom i gang for Andreas Bjelland

Andreas Bjelland frygtes at stå foran et års pause med en alvorlig knæskade (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Bjelland frygtes at stå foran et års pause med en alvorlig knæskade (Foto: Lars Poulsen)

Landsholdsspilleren Andreas Bjelland står foran en skadespause, der formentlig holder ham ude frem til næste sommer.

Brentford var i går aftes på hjemmebanen Griffin Park allerede nede med beskæmmende 0-3, da danskeren kom galt af sted lige før pausen.

Danskerens fod hang i forbindelse med en tackling fast i det elendige græstæppe på hjemmebanen. Og det var med bange anelser, at danskeren efterfølgende blev båret fra banen.

Se også: Bjelland skadet i Liga cup-nedtur

Brentford FC har i dag haft danskeren gennem en stribe undersøgelser. Endnu er knæet så hævet, at det er umuligt præcist at fastslå omfanget af knæskaden, men knæskaden er alvorlig, slår Ekstra Bladets kilder fast.

- Vi ved ikke, hvad der er galt, for vi har ikke fået resultatet af skanningen endnu, skriver Brentfords danske sportsdirektør Rasmus Ankersen i en sms til Ekstra Bladet.

Se også: Vibe får debut i flot Brentford-comeback

Klubben valgte i går at fremskynde anlæggelsen af et nyt græstæppe. Hjemmekampen mod Birmingham næste tirsdag er af samme grund udsat.

- Det var banens skyld. Hans fødder sad fast, fortalte manager Marinus Dijkhuizen efter kampens afslutning.

Skaden er et kæmpe tilbageslag for Morten Olsens overvejelser omkring centerforsvaret inden nøglekampen mod Albanien om tre uger. I forvejen er Daniel Agger et spørgsmålstegn og Simon Kjærs start i Fenerbahce har ikke været optimal.

3 kommentarer
Vis kommentarer