Landsholdsspiller til lægetjek i England

Martin Braithwaite er ankommet til Middlesbrough - og et forestående lægetjek og aftale er undervejs. Han ventes at få en fireårig aftale med Championship-klubben  

Martin Braithwaite er på nippet fra at skifte Toulouse ud med det Middlesbrough i det nordvestlige del af England.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den 25-årige landsholdsspiller ankommet til Middlesbrough og skal i gang med det forestående lægetjek før en aftale kan blive officiel og underskrives.

Hvis Martin Braitwaites personlige betingelser kan komme på plads, er der sandsynligvis lagt op til en fireårig aftale med englænderne.

Som Ekstra Bladet afslørede tidligere fredag er Middlesbrough parat til at smide 75 millioner kroner på bordet for Martin Braithwaite, der for fire år siden blev hentet i Esbjerg for 15 millioner kroner.

Derved scorer franskmændene en solid transfer, men der bliver også sendt penge til Danmark, hvor økonomisk trængte Esbjerg får andel i millionerne. Klubben får procenter i videresalg af franskmændenes fortjeneste.

Hvis transferen falder på plads vil Martin Braithwaite være den hidtil dyreste dansker, der foreløbig er handlet i sommerens transfervindue. 

Har fulgt ham mere end ét år
Middlesbroughs nye manager Garry Monk er i færd med at opbygge et hold som kan konkurrere om de øverste pladser i Championship, så klubben hurtigt kan vende tilbage til Premier League.

 - Det her er på ingen måder en hovsa-løsning, hvis aftalen falder på plads. Middlesbrough har fulgt ham og vist interesse i meget lang tid. Braithwaite er der blevet arbejdet på meget længe.

- Jeg ved, at klubbens chefscout, Gary Gill, har fulgt Braithwaite i flere år og altid haft ham øverst på sin ønskeliste, siger Jacob Gaxe Gregersen, der er rådgiver for Middlesbrough i Skandinavien.

Siden nedrykningen fra Premier League har der været travlt i svingdøren. Viktor Fischer er solgt til Mainz, Alvaro Negreo er rejst retur til Valencia, floppet Jordan Rhodes er solgt til Sheffield W. og Gaston Ramirez ventes også at skifte fra klubben inden vinduet smækker i.

Middlesbrough-truppen befinder sig aktuelt på træningslejr i Portugal, hvor Martin Braithwaite skal støde til, hvis aftalen falder på plads.

Ny klub jagter Braithwaite

Dansk landsholdsangriber tæt på rekordtransfer

Superligaens hårdeste hunde: Her er de i dag

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde