Lindegaard har scoret jackpot: Her er hans nye modelkæreste

Anders Lindegaard er kommet sig over bruddet med Missé Beqiri. Den danske målmand har scoret en ny model

Bording i vigør. Privatfoto
Bording i vigør. Privatfoto

Den forhenværende landsholdsmålmand og Manchester United-spiller Anders Lindegaard har uden for banen været igennem en hård tid, da han i det forgangne år blev skilt fra sin svenske kone, Missé Beqiri.

Den nuværende Preston-keeper, der til dagligt gør sig i den næstbedste engelske række, The Championship, nåede at være gift med sin svenske model og realitystjerne i knap to år, og sammen fik parret en søn.

Læs mere om målmandens skilsmisse her:
Se også: Fåmælt Lindegaard efter skilsmissen: Tak for jeres tanker

Men nu har Anders Lindegaard igen fundet kærligheden, og det er en dansk model ved navn Sofie Bording, der har vundet fynboens hjerte.

Parret fejrede nytår sammen i England, hvilket Sofie Bording dokumenterede på sin Instagram-profil (Et billede der sidenhen er gjort privat og derfor ikke kan vises længere, red.)

Sofie Bording studerer til daglig cand.merc.psyk på Copenhagen Business School, og derudover arbejder hun altså som model for flere forskellige modelbureauer.

Se hendes billeder hos Unique Models her

Anders Lindegaards nye kæreste har knap 29.000 følgere på Instagram.

Randers' giftige, svenske angriber Mikael Ishak (i midten) er et af de varmeste transferemner, der kan skifte klub til sommer - helt gratis. Også Brøndbys Christian Nørgaard (t.v.) kan nu frit forhandle kontrakt med andre klubber. Foto: Ernst van Norde. Sport og Spil Her er Superliga-profilerne som kan smutte gratis

Se også: I tårer efter bruddet: Svensk model fortæller om Lindegaard-skilsmisse

Se også: Voldsom øretæve til Lindegaard og Makienok

79 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere