Makienok dobbelt målhelt i vital Charlton-sejr

Angriberen Simon Makienok nettede to gange for Charlton, som vandt ude over bundrivalen Rotherham

Simon Makienok hakkede to vigtige mål i kassen for Charlton. (Foto: PA)
Simon Makienok hakkede to vigtige mål i kassen for Charlton. (Foto: PA)

Charlton kæmper for at undgå nedrykning fra den næstbedste engelske række, og det mål kom lørdag et stykke tættere på takket være angriberen Simon Makienok.

Den tidligere Brøndby-angriber scorede to mål for Charlton, som vandt 4-1 ude over Rotherham, der også roder rundt i bunden af Championship.

Makienok åbnede målscoren og gjorde det til 1-0 til udeholdet efter blot fire minutter, men syv minutter senere udlignede Chris Burke for Rotherham.

Igor Vetokele, som tidligere har spillet for FC København og nu er Makienoks angrebsmakker, bragte Charlton foran 2-1 kort inden pausen.

I anden halvlegs 69. minut øgede Makienok til 3-1, og den føring smed Charlton ikke, selv om spændingen ikke var helt forbi.

Rotherham fik nemlig tilkendt et straffespark fire minutter efter Makienoks anden scoring, men Jonson Clarke-Harris brændte forsøget.

Makienok, som også pådrog sig en advarsel i kampen, blev skiftet ud efter 75 minutter. Indskiftede Ademola Lookman scorede til 4-1 for Charlton i overtiden.

Med sejren fik Charlton lidt kontakt med de øvrige bundhold over nedrykningsstregen. Charlton er stadig næstsidst, men har nu 24 point efter 29 kampe.

Rotherham er placeret lige over stregen med 25 point efter 29 kampe.

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere