Makienok og co. flove: Fans får pengene igen

Charltons forsmædelige nederlag til Huddersfield tirsdag giver røde kinder i truppen dagen derpå

Simon Makienok fik et kvarter på banen i Charltons ydmygelse tirsdag aften. (Foto: PA Photos)
Simon Makienok fik et kvarter på banen i Charltons ydmygelse tirsdag aften. (Foto: PA Photos)

166 Charlton-fans tog tirsdag aften den fire timer lange tur nordpå fra London for at overvære Championship-kampen mod Huddersfield.

Og det skulle være sikkert og vist, at hjemturen må have føltes noget længere end turen nordpå.

Charlton med Simon Makienok på banen i slutningen af kampen, tabte hele 5-0, hvilket må siges at være et lavpunkt i en ellers forfærdelig sæson hidtil for London-klubben, der ligger næstsidst i Englands næstbedste række.

Nedturen fik anfører Johnnie Jackson til at undskylde og beklage og undskylde igen overfor alle fans - og i særdeleshed de 166 medrejsende fans.

- Jeg ved, at ord er billige. Men på vegne af mig selv og spillerne vil jeg gerne undskylde for i aften. Det var vanærende, og I fortjener bedre, skrev han på Twitter efter kampen.

- Vi vil tilbagebetale fans, der rejste med for at støtte os. Det ordner jeg med klubben + de vil informere jer om, hvordan I bliver tilgodeset, skrev han.

The Addicks, som er Charltons kælenavn, har ikke vundet de seneste ni ligakampe og tabte tilmed FA Cup-kampen mod Colchester fra landets tredjebedste række lørdag.

Klubbens fans har protesteret flere gange de seneste uger - direkte mod især klubbens belgiske ejer Roland Ducahtelet samt direktør Katrien Meire.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere