Annonce:
Annonce:

Managers hyldest af dansker: Han er helt speciel

Scott Parker sender masser af ros mod Philip Billing, som igen var fremragende for Bournemouth i weekenden.

Philip Billing i aktion mod Chelsea og Danny Drinkwater i en træningskamp i juli. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Philip Billing i aktion mod Chelsea og Danny Drinkwater i en træningskamp i juli. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Bournemouth har været helt igennem fremragende i Championship denne sæson. Efter de første 14 runder er de suverænt tophold og fortsat ubesejret - og en af profilerne er dansker.

Philip Billing har spillet en stor sæson indtil videre, og i weekenden var han afgørende påny, da han assisterede Dominic Solanke i 3-0 sejren over Billings tidligere klub Huddersfield.

Præstationen har også fået manager Scott Parker til at rose den danske midtbanespiller, men ikke så meget for den offensive del.

Læs også: - Det er min mørkeste dag

Faktisk er fokus fra Parkers side langt mere rettet mod den defensive del af Billings spil. Det skriver Yorkshire Live.

- Jeg ser Phil som et specielt talent i spillet med bolden, og den måde han er på. Nogle gange er han lidt af uortodoks. Da jeg først kom hertil, var der et område, jeg særligt ville udvikle ham i, og det var hans all round-spil.

Annonce:

- Jeg synes, at han udvikler sit all round-spil i øjeblikket, hvilket nok er svært for ham, for han er ikke vant til at bruge så meget tid på det sammenlignet med andet. Men jeg ser en all round-midtbanespiller udvikle sig.

'Jeg retter altid på Phil'
Scott Parker fortæller også, at han ofte retter på Philip Billing, og at danskeren er en af de spillere, som træneren giver mest opmærksomhed.

- Jeg retter altid på Phil, når jeg iagttager ham, når vi ikke har bolden. Jeg ved, hvad han er i stand til, når han har bolden, jeg kender hans kvaliteter, hans måltrussel og hans tekniske egenskaber.

Læs også: Solskjær tæt på fyring

- Men jeg ser altid på ham, når vi giver bolden væk. Jeg lægger mærke til hans kropssprog, og hans bestræbelse på at komme tilbage og hjælpe holdet. For at være helt ærlig kan jeg ikke en episode, hvor jeg ville ønske mere fra ham. Jeg bliver ved med at presse ham, og det vil vi blive ved med, men jeg har været meget tilfreds med ham.

Annonce:

Philip Billing har i denne sæson scoret fem mål i 13 ligakampe. Oplægget i weekenden var hans første i sæsonen. Han har efterhånden spillet i Bournemouth i mere end to år.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: