Nicklas Bendtners transfervindue er afgjort

Trods svære arbejdsbetingelser fortsætter den danske angriber i Championship-klubben

Det har været et af mange spørgsmål i januars tranfersvindue: Kunne Nicklas Bendtner finde på at se sig om efter en ny arbejdsgiver, nu forholdene i Nottingham Forest så langt fra er tilfredsstillende?

Svaret er kort og godt nej!

Bendtner skal ingen steder. I hvert fald ikke lige nu.

Det erfarer Ekstra Bladet tirsdag, hvor adskillige transfervinduer rundt om i europæisk fodbold lukker.

Den tidligere danske landsholdsangriber har sine udfordringer i Championship-klubben og sidder mestendels på bænken, mens han ikke har formået at score nævneværdigt for det tidligere storhold i Englands næstbedste række.

Egentlig kom han fint fra land efter skiftet fra problemerne i Wolfsburg i sommer, men en ankelskade i efteråret spolerede meget for danskeren, der siden har døjet med efterveer fra den skade.

Fyringen af manager Philippe Montanier har ikke hjulpet på sagen, da Gary Brazil, der har overtaget styringen af mandskabet, til en afløser for Montanier er kommet på plads, nøjes med en angriber i front.

Yder god indsats til træning
Ekstra Bladet har talt med Paul Taylor, der følger Forest tæt for Nottingham Post.

Han fortæller, at tingene ikke er så forfærdelige, som det er set andre steder, hvor Nicklas Bendtner har spillet.

- Det er mit indtryk, når jeg taler med andre spillere i truppen, at han er ganske vellidt i klubben og fortsat yder en god indsats til træning. På den måde har der ikke været antydning af de problemer, der tidligere har været et tema, siger han.

I forhold til selve spillet på banen medgiver han, at Bendtners præstationer ikke just er prangende. Men dermed ikke sagt, at han nærmer sig et exit.

- Det har egentlig aldrig været mit indtryk - at de ville skille sig af med ham her og nu. Han indgår helt klart i deres planer. I hvert fald frem til sommer.

- Selvom han lige nu er faldet lidt ned i hierarkiet og står efter Britt Assombalonga, så får han stadig en del spilletid, og det er tydeligt, at han har en plads i truppen. Og selvom han med sine indhop ikke har gjort det fantastisk, så har han ikke været totalt umulig, siger Paul Taylor.

Nicklas Bendtner er noteret for 17 kampe og to mål i Nottingham-trøjen.

FC Midtjylland sender centerforsvarer Patrick Banggaard (t.h) til Darmstadt. Foto: Lars Poulsen FC Midtjylland - 31. jan. 2017 - kl. 12:42 Millionhandel: FCM sender forsvarsspiller til Bundesligaen

Et klubskifte for en professionel fodboldspiller er ofte en lang og omfattende proces. Polfoto Sport og Spil Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere