Ny manager på vej til Nicklas Bendtner

Burnley manager, Nigel Clough, har fået tilladelse til at snakke med Nottingham Forrest om deres ledige trænersæde

Foto: TV3 Sport
Foto: TV3 Sport

Nicklas Bendtner har ikke haft en nem start hos Nottingham Forrest. En klubejer, som vil af med klubben, en fyret træner, og senest rygter om at klubben ønsker at komme af med deres danske angriber, gør det ikke nemt.

Men nu kan der være mere stabilitet på vej. Således melder BBC, at Burtons manager, Nigel Clough, har fået lov til at indlede samtaler om at blive klubbens nye træner. Træneren selv er da heller ikke afvisene overfor posten.

- Det vil være naivt af mig at sige, jeg ikke har nogen interesse i en klub, som jeg har haft så meget at gøre med gennem tiden.

Nigel Clough spillede i sin aktive karriere mere end 300 kampe for Nottingham Forrest og scorede 131 mål. Derudover er han også søn af den tidligere Nottingham Forrest træner Brian Clough.

Men selvom Nigel Clough har fået lov at tale med Nottingham Forrest, så mener han selv, at han skal træffe et svært valg, da han er glad for at være i Burton.

- Timingen i fodbold er aldrig god. Det stinker til tider. Det gør det virkeligt, siger han og tilføjer, hvad end der sker, sker. Jeg kan ikke fortælle, hvad der kommer til at ske, da jeg ikke ved det endnu. Det er et dillemma, som jeg skal tænke over.

Om det bliver Nigel Clough, der bliver Nicklas Bendtners nye manager, vil han formentlig først svare på i næste uge.

- Jeg er nødt til at tænke over tilbuddet i et par dage.

Nicklas Bendter og Nottingham Forrest har været uden manager siden d. 14 januar, hvor Philippe Montanier blev fyret.

Se også: Bendtners nedtur: Strandet på bænken - nu vil klubben hente ny angriber

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere