Annonce:
Annonce:

Officielt: Bjelland afviser kontrakt og forlader Brentford

Brentford meddeler endeligt, at det ikke er lykkedes at blive enige om en kontraktforlængelse med Andreas Bjelland, der dermed forlader Championship-klubben

Annonce:
Følg Fodbold

Det har længe ligget i kortene, at Andreas Bjelland ville forlade Brentford denne sommer, og nu har klubben officielt meldt ud, at den danske stopper ikke fortsætter i klubben.

Brentford bekræfter således på deres hjemmeside, at Bjelland har afvist klubbens kontrakttilbud og forlader klubben.

Det er noget der ærgrer klubbens sportsdirektør Rasmus Ankersen, der fortæller, at der ellers var gensidig interesse for at forlænge samarbejdet.

- Andreas spillede en nøglerolle på holdet i sidste sæson og viste sine kvaliteter som leder. Der var en gensidig interesse for at fortsætte vores partnerskab i flere sæsoner, men desværre var det ikke muligt at blive enige om en ny kontrakt.

- I Brentford husker vi ham for hans spilintelligens, hans fantastiske venstre fod og hans professionelle attitude - og jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden, fortæller Ankersen.

Bjelland kom til Brentford i 2015 efter tre år i FC Twente. Siden er det blevet til 65 kampe for Championship-klubben, heraf 35 i den forgangne sæson.

LIVE: Ronaldo følger med Messi: UDE AF VM

Verden hylder Schmeichel: VM's bedste målmand

En superstjerne er født: Teenager vækkede den franske VM-drøm

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: