Officielt: Her er dansk landsholdsspillers nye klub

Som ventet er Andreas Bjelland ny spiller i Brentford FC. Det bekræfter klubben på sin twitter-profil

Bjelland er nu officielt Brentford-spiller. (Foto: Lars Poulsen)
Bjelland er nu officielt Brentford-spiller. (Foto: Lars Poulsen)

Andreas Bjelland skifter til Brentford i den næstbedste række, har klubben netop bekræftet på sin twitter-profil.

Ekstra Bladet kunne tirsdag afsløre, at den 26-årige Twente-stopper var blevet enige med klubben fra den næstbedste engelske fodboldrække, og nu er det så officielt. Bjelland har tegnet kontrakt for de næste tre år, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler de i omegnen af 18 mio. kr. for den danske stopper.

Et klubskifte denne sommer var en logisk udgang på situationen for Andreas Bjelland. Twente er nemlig i store økonomiske problemer og savner kapital og i og med, at Bjelland havde kontraktudløb til næste sommer, var det nu eller aldrig for den hollandske klub.

Andreas Bjelland kan ifølge hollandsk medie være på vej til engelske Brentford (Foto: Lars Poulsen) Championship FCM-ejer vil hente Bjelland til England Andreas Bjelland og Morten Olsen (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Andreas Bjelland til Brentford

Andreas Bjelland kan ifølge hollandsk medie være på vej til engelske Brentford (Foto: Lars Poulsen) Championship FCM-ejer vil hente Bjelland til England

Andreas Bjelland kommer til en klub med danske relationer. Brentford er ejet af Matthew Benham, der også er hovedaktionær i FC Midtjylland. Derudover har FC Midtjyllands formand, Rasmus Ankersen, en fremtrædende rolle i klubbens sportslige ledelse.

Bjellands entre i den engelske klub vækker glæde hos cheftræner Marinus Dijkhuizen:

- Han kommer med en masse erfaring til, og det er godt, da vi har en del unge spillere. Han er en god forsvarsspiller, men kan også godt spille fodbold, siger han og fortsætter:

- Andreas er også dansk landsholdsspiller, og det er godt for Brentfords billede udadtil, at vi kan tiltrække sådanne spillere, fortsætter han.

Også klubbens fodbold-direktør ser frem til at få den danske landsholdsspiller på sit hold.

- Andreas havde en del muligheder, da han besluttede at forlade FC Twente denne sommer. Derfor er jeg ekstremt glad for, at han valgte Brentford, og at han anerkender vores visioner for fremtiden, siger Phil Giles til klubbens hjemmeside.

Opsigtsvækkende
Brentford ved, hvad klubben henter. Holdets nuværende manager, hollænderen Marinus Dijkhuize, stod i sidste sæson i spidsen for Excelsior fra den hollandske Æresdivision.

Skiftet til Brentford, der spillede play-off til Premier League og tabte til Middlesbrough, er lidt opsigtsvækkende, fordi det måske var ventet, at Bjelland ville søge udfordringer i en af de fem store ligaer, men til gengæld kan han se frem til en ordentlig løncheck, da klubbens ejer bestemt ikke er bange for at bruge penge.

Andreas Bjelland kan se frem til en travl sæson i den næstbedste engelske fodboldrække, hvor der spilles 46 kampe i en liga, der er berygtet for at være fysisk krævende og med mange forskellige stilarter.

8 kommentarer
Vis kommentarer