Okore får tidligere Chelsea-træner som boss

Nedrykningen til Championship er endegyldig, og det betød et farvel til den franske træner Remi Garde. Nu er afløseren dog fundet.

Jores Okore er i disse dage med landsholdet i Japan til Kirin Cup. (Foto: Lars Poulsen)
Jores Okore er i disse dage med landsholdet i Japan til Kirin Cup. (Foto: Lars Poulsen)

Jores Okore har ikke fået meget spilletid i den seneste sæson, hvor hans klub Aston Villa led den onde skæbne at rykke ned i den andenbedste engelske fodboldrække.

Efterfølgende fik det konsekvenser for træner Remi Garde, men torsdag har Birmingham-klubben offentliggjort den tidligere Chelsea-træner Roberto Di Matteo som ny manager for klubben.

Di Matteo vandt i 2012 Champions League i spidsen for London-klubben, og italieneren snupper trænerposten foran folk som David Moyes og Nigel Pearson, der også var favoritter til posten.

Til at hjælpe sig får Di Matteo den tidligere Chelsea- og Liverpool-assistent, Steve Clarke, der også er tidligere holdkammerat til italieneren i netop Chelsea. Clarke har siden assistentposterne i de to storklubber både stået i spidsen for West Bromwich og Reading.

Lasse Vibe tager ikke sin plads på landsholdet for givet. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Vibe om landsholdet: Det er altid vind eller forsvind

Trist rekord, Jack (Foto: PA) Premier League Stortalent satte forfærdelig Premier League-rekord

Okore er virkelig ude i kulden (Foto: Lars Poulsen) Premier League Ordkrig med Okore og manager: Han fortæller ikke sandheden

2 kommentarer
Vis kommentarer